Eirik Harilstad
Eirik Harilstad

Eirik Harildstad går fra Vy til Ahead group

Går inn i en nyopprettet stilling som Chief Operating Officer

Publisert Sist oppdatert

– Jeg gleder meg stort til å starte i jobben som COO i Ahead Group. Som kunde av ulike byråer i mange år har jeg gjort meg en del tanker rundt hvordan samarbeidet mellom byrå og kunde bør være fremover og det å få muligheten til å påvirke dette er en mulighet jeg rett og slett måtte si ja til.

Det sier Eirik Harildstad i en pressemelding.

Han begynner i rollen som COO i Ahead Group 1. mars.

– Harildstad kjenner alle deler av kommunikasjonsbransjen svært godt og vet akkurat hvor skoen trykker i samarbeidet mellom kunde og byrå. Han vil derfor blant annet få ansvar for å operasjonalisere de planene vi har lagt for å bli kundenes prefererte partner i årene som kommer. Eirik vil dermed få en svært viktig rolle i den videre utviklingen av Ahead Group, hvor vi har strategiene klare og står i startgropen for å sette disse ut i livet, sier Kjetil Botten Skogly.

Harildstad kommer til Ahead Group fra stillingen som sjef for merkevare og markedsstrategi i Vygruppen. Han har tidligere også vært i DNB.

– Nye tider krever nye måter å tenke samarbeid mellom kunde og byrå på og vi skal utfordre etablerte strukturer på dette fremover sier Skogly.

Powered by Labrador CMS