«Funkyfam på ferie» får premiere 21. juni. Fra venstre Emil Massa Vasstrand, Trude Vasstrand, Jørgine Massa Vasstrand, Morten Sundli, Noah Vasstrand og Silas Massa Vasstrand.

Ny serie med Funkyfam på TV 2

Denne sommeren kan seerne følge influenser Jørgine «Funkygine» Vasstrand når hun samler hele familien i to bobiler og reiser rundt i Norge.

Publisert

I løpet av turen får hver av familiemedlemmene velge et spennende reisemål hvor de møter andre familier med helt andre talenter. 

Her vil Vasstrand-familien få skikkelige utfordringer og bli «pushet» langt utenfor komfortsonen. 

«Funkyfam på ferie» i Deadwood City.

I løpet av de tre ukene familien skal være på bobiltur treffer de på sirkusfamilien Arnardo og kunstnerfamilien Aulie Sand, og de får også utfordringer av familien som driver Union Øye Hotel, western-familien i Deadwood City og villmarksfamilie i Breheimen.

De får og luftige opplevelser sammen med den fjellvante familien som driver Romsdal Lodge.

–Dette har vært en sjukt lærerik og morsom opplevelse for familien. Det er ingen hemmelighet at tre uker på veien med hele gjengen i bobil, har vært en utfordring. Men fy søren så mange spennende og herlige mennesker vi har møtt– som har utfordret oss både fysisk og psykisk, sier Jørgine Vasstrand i en pressemelding.

«Funkyfam på ferie» har seks ulike reisemål, og serien består av 12 episoder. 

Serien får premiere fredag 21. juni på TV 2 Play, og to episoder publiseres hver fredag.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS