Hans Geelmuyden

Hans Geelmuyden gir seg i Geelmuyden Kiese

Har sin siste arbeidsdag i Geelmuyden Kiese (GK) 31. mars i år.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har i 2022 vært opptatt av å overlevere et selskap som er ship-shape. Derfor er det gøy å gå ut med rekordresultat og flagget til topps. Nå lover jeg å heie på GK fra sidelinjen, sier Hans Geelmuyden i en pressemelding.

Hans Geelmuyden grunnla GK sammen med Jo Kiese (86) i januar 1989. Selskapet er i dag et av Skandinavias største kommunikasjonsbyråer med kontorer i København, Oslo og Stockholm.

Hans Geelmuyden solgte Geelmuyden Kiese til holdingselskapet Paritee ved årsskiftet 2021/2022, og hadde opprinnelig en avtale om å arbeide ut 2023.

Geelmuyden har levert på sine personlige forpliktelser gjennom hele 2022 og nødvendige overdragelser er gjennomført ved utløpet av første kvartal 2023.

Paritee takker for innsatsen ved å la Geelmuyden fratre sin stilling som seniorrådgiver trekvart år før tiden, med lønn ut året.

Jonas Palmqvist, CEO i Paritee og styreleder i GK-gruppen utdyper:

– GK-gruppen har nå en sterk posisjon. Med fornyet lederskap, partnerskap og et sterkt eierskap har vi skapt det aller beste fundamentet for å ta GK videre i både Norge og i resten av Skandinavia. 2022 var det beste året noensinne i gruppens historie og det er en laginnsats man kan være stolt av, sier han og fortsetter:

– Vi i Paritee takker av en bransjenestor og gründer i dag. Hans har gjennom tre årtier bidratt til å gjøre kommunikasjonsfaget både spennende og stuerent, og har bygget selskapet i både Norge, Sverige og Danmark. GK er et faglig fyrtårn for kommunikasjon i Skandinavia og vi skylder alle Hans Geelmuyden en stor takk, sier Jonas Palmqvist, CEO i Paritee og styreleder i GK-gruppen.

Powered by Labrador CMS