Playroom flytter inn hos Geelmuyden Kiese
Playroom flytter inn hos Geelmuyden Kiese

Playroom flytter inn hos Geelmuyden Kiese

Skal finne nye måter å samarbeide på.

Publisert Sist oppdatert

4. mars flyttet Playroom offisielt inn i niende etasje i Trekanten på St. Olavs plass.

Det melder byrået i en pressemelding.

Her deler de kontorer med Geelmuyden Kiese. 

De to byråene har ambisjoner om også å samarbeide om kundearbeid, og har allerede levert det første felles tilbudet.

– Geelmuyden Kiese er en naturlig samarbeidspartner for oss, siden vi begynner der Geelmuyden Kiese slutter. Vi kan spille på Geelmuyden Kieses kunnskap og faglige tyngde i våre oppdrag, samtidig som Geelmuyden Kiese kan koble på oss for å skape opplevelseskommunikasjon for sine kunder, sier Marit H. Evensen, kommersiell direktør og partner i Playroom Event, i pressemeldingen.

Playroom har lang erfaring på å levere arrangement for selskaper og organisasjoner som Finans Norge, ONS, Statkraft, Wilhelmsen, Harald A. Møller, Virke, NVE, Rederiforbundet, Jernia, Orkla, Oslo Science City, Appfarm og Det norske Videnskaps-Akademi.

Byrået arrangerer alt fra store konferanser og ledersamlinger til team-building og julebord. Byrået produserer også innhold til arrangementene.

– Det åpner seg mange muligheter for våre kunder når vi kommer så tett på Norges råeste eventbyrå. Vi gleder oss til å jobbe tettere sammen, sier Severin Roald, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese.

Playroom og Geelmuyden Kiese har ambisjoner om å samarbeide på flere områder. 

Blant annet skal Geelmuyden Kiese kunne bruke Playroom til å gjennomføre arrangementer for sine kunder, og Playroom skal kunne bruke Geelmuyden Kiese-ansatte i sine arrangementer, for eksempel som konferansierer eller debattledere. 

De to byråene har alt begynt å planlegge samarbeid under årets Arendalsuke.

Playroom Event ble grunnlagt i 2007 og har i dag 14 ansatte. 

I desember 2023 kom Fremantle og administrerende direktør i Playroom Event, Helge Wold, til enighet om at eventselskapet skulle tas ut av mediekonsernet Fremantle og føres videre på egne ben. 

Dermed ble Playroom igjen et ansatteid byrå.

– Dette markerer en milepæl i vår virksomhet, der vi nå tar kontrollen over vår egen fremtid. Denne avgjørelsen er et resultat av grundige overveielser og refleksjoner om vår fremtidige retning og visjon, sier Helge Wold, administrerende direktør og partner i Playroom Event. 

Powered by Labrador CMS