Per Roskifte og Severin Roald.

Matvareveteran til GK

Per Roskifte, med lang bakgrunn fra matbransjen, blir assosiert partner i rådgivningsselskapet Geelmuyden Kiese.

Publisert Sist oppdatert

Per Roskifte var konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i NorgesGruppen ASA fram til april 2020 og har også hatt flere styreverv, i blant annet energibransjen. 

– Per Roskifte er en av Norges mest erfarne ledere og rådgivere innenfor vårt fagfelt med omfattende sektorkompetanse. Han vil bli en svært solid ressurs for kundene våre. 

Det sier Severin Roald, adm. direktør i Geelmuyden Kiese, i en pressemelding

Komplekse utfordringer

Direktøren uttrykker entusiasme for samarbeidet med Roskifte og understreker betydningen av kombinasjonen mellom strategisk rådgivning og et sterkt kreativt miljø i Geelmuyden Kieses vekststrategi for fremtiden.

– Jeg ser fram til å jobbe med kundene til GK og bidra til å løse komplekse kommunikasjonsutfordringer. GK er et av de sterkeste rådgivningsselskapene i bransjen, samt unik med å ha en så sterk kreativ avdeling. Jeg gleder meg til å bli en del av laget, sier Per Roskifte. 

Han har tidligere vært bransjedirektør dagligvare i Handelens og servicenæringens hovedorganisasjon (nå Virke), markedsdirektør i Matforsk (nå Nofima) og assisterende direktør i Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund. 

Paritee vokser 

Geelmuyden Kiese har 140 ansatte på kontorer i Norge, Sverige og Danmark. 35 av disse jobber i Oslo. 

Nylig kjøpte morselskapet Paritee byrået Brands2Life med 200 ansatte i London, New York, Minneapolis og San Francisco. 

Paritee har dermed 350 rådgivere og kan bidra som aktiv rådgiver for kunder både i Norge, Sverige, Danmark, UK og USA. 

Powered by Labrador CMS