Ledergruppen i JCP Event styrkes.

JCP Event styrker ledergruppa

– Vi ser viktigheten av et godt og aktivt lederskap og ser viktigheten av å utvikle dette videre.

Publisert

JCP Event ble nylig kåret til landets beste eventbyrå i HSMAI Awards, og onsdag denne uken ble det klart at byrået i Akersbakken sikret tre nominasjoner til Heavent Awards.

For å sørge for at veksten kan fortsette i godt tempo, styrker JCP Event ledergruppa. Tine Jensen får rollen som byråleder, mens Maria Oljemark får ansvareet med å sikre selskapets synlighet. Gjermund Hellan fortsetter som daglig leder.

– Vi ser viktigheten av et godt og aktivt lederskap, og ser viktigheten av å utvikle dette videre. Vi skal fortsette å være en større ledergruppe, med flere teamledere som har ansvaret for sine team og ansatte, og fremover blir det viktig å sikre at vi jobber best mulig sammen på tvers av teamene, sier CEO i JCP, Lars Terje Grorud, i en pressemelding.

Daglig leder Gjermund Hellan gleder seg til å få mer tid ute i produksjonene.

– Det blir veldig fint å få noe mer avlasting i lederrollen. Jeg skal fortsette å ha hovedansvaret, men jeg gleder meg til å ha enda mer tid ute i produksjonene, og å jobbe med salg og utvikling av selskapet.

Tine Jensen trer inn i rollen som byråleder og gleder seg til nye ansvarsområder.

– Å få Tine inn i ny rolle i ledergruppa er et viktig steg for å gjøre det mulig å vokse ytterligere. Vi er allerede et utrolig godt eventbyrå, men vi driver i en bransje der ting aldri står stille og vi alltid må utvikle oss. Det skal vi gjøre også i 2023.

For Oljemark blir jobben fremover å få vist frem arbeidet som gjøres.

– Vi gjør ekstremt mange kule ting, og det vil vi vise til folket. Det er viktig at vi får vist alle de fine folkene vi har, og alle de kule tingene vi produserer, til flere enn bare de som er på arrangementene vi arrangerer. Det er en rolle jeg gleder meg til å ta framover.

Kommunikasjonshuset JCP teller i dag 96 ansatte fordelt på selskapene JCP Event, JCP Arena, JCP Travel, JCP PRAD og Retail Factory.

Powered by Labrador CMS