Informasjonssjef i Mills, Kjersti Johannessen (f.v), markedsdirektør i Mills, Lars Marius Lauten og kreatør i Anti, Sollin Sæle
Informasjonssjef i Mills, Kjersti Johannessen (f.v), markedsdirektør i Mills, Lars Marius Lauten og kreatør i Anti, Sollin Sæle

Mills skal kåre en «Lokal stjerne» hjemme på Grünerløkka

– Mills begynte i det små her ved Sofienbergparken, og er i dag et stort skandinavisk konsern. Det er flott å kunne gi noe tilbake til nærmiljøet, sier markedsdirektøren.

Publisert

I fjor ble Løkka-beboere overrasket da en i utgangspunktet anonym giver lovte bort en stor pengesum gjennom kampanjen 100 000 tips.

Fire serveringssteder og én butikk fikk til sammen 200 000 kroner i en tid hvor nedstengningen skapte stor bekymring for næringslivet.

– Vi ønsker å vise hvor mye de små og unike butikkene og kafeene betyr for Grünerløkka. Mills begynte i det små her ved Sofienbergparken, og er i dag et stort skandinavisk konsern. Det er flott å kunne gi noe tilbake til nærmiljøet, sier Lars Marius Lauten, markedsdirektør i Mills i en pressemelding mandag.

Blir et varig konsept

Selskapet har holdt hus på Grünerløkka siden 1885, og gjennom kåringen «Lokal stjerne» ønsker de å hylle unike steder i nærområdet. Med seg på laget har Mills også denne gangen med seg kreatør Sollin Sæle fra Anti, som har stått bak tidligere aksjoner på Grünerløkka.

Lauten bekrefter at dette er en kåring som er kommet for å bli.

– Vi ønsker å gjøre dette til et varig konsept, uavhengig av korona. Derfor kommer vi til å lyse ut disse lokale stjernene to ganger i året, forteller han i samme melding.

Vinnerstedet vil motta et Lokal stjerne-trofé og i tillegg motta 50,000 kr i utviklingsstipend til å kunne realisere nye prosjekter. Alle som nominerer favorittstedet er med i trekningen om gavekort til steder på Grünerløkka.

Nomineringen kan gjøres via instagramkontoen @lokalstjerne. Det er åpent for både butikker, kafeer, restauranter og også ildsjeler som fortjener en takk for innsatsen lokalt. Fristen for å nominere er 20. mars.

Powered by Labrador CMS