Gurli Høeg Ulverud er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Møller Mobility Group (MMG).
Gurli Høeg Ulverud er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Møller Mobility Group (MMG).

Hun er ny kommunikasjonsdirektør i Møller Mobility Group

Forlater Avinor.

Publisert Sist oppdatert

Gurli Høeg Ulverud er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Møller Mobility Group (MMG), opplyses det om i en pressemelding.

Med ny strategi som skal rulles ut i 2021 er konserndirektør bærekraft og kommunikasjon Paul Hegna fornøyd med ansettelsen, og mener den er viktig for å nå de offensive målene konsernet har for blant annet omdømme og synlighet.

– Jeg er svært glad for at Høeg Ulverud med sin brede kommunikasjonsfaglige bakgrunn blir med på den neste reisen i Nordens ledende bilkonsern. I 2021 iverksetter vi en ny konsernstrategi som knytter sammen folk, forretning – og bærekraft, og hun får en sentral rolle i dette arbeidet. Jeg føler meg trygg på at hun vil fylle denne rollen på en meget god måte, sier Hegna i pressemeldingen.

Høeg Ulverud har lang fartstid innen transportsektoren og kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i Avinor. Der har hun hatt ansvar for ekstern- og internkommunikasjon og mediehåndteringen i Avinor. Hun har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i DHL Norge, informasjonssjef i Eniro Norge og kommunikasjonssjef i Aller-gruppen.

I tillegg har Høeg Ulverud en mastergrad fra BI og cand.mag. fra Universitetet i Oslo.

Powered by Labrador CMS