Hedvig Antoinette Halgunset synes det er spesielt kjekt å kunne jobbe for Olaug Bollestad.
Hedvig Antoinette Halgunset synes det er spesielt kjekt å kunne jobbe for Olaug Bollestad.

Blir kommunikasjons­rådgiver med SoMe ansvar i KrF

Hedvig Antoinette Halgunset blir KrFs kommunikasjonsrådgiver med ansvar for SoMe.

Publisert

Hedvig Antoinette Halgunset har nylig tiltrådt som kommunikasjonsrådgiver i Kristelig Folkepartis (KrF) stortingsgruppe, og hun påtar seg også ansvaret for partiets sosiale medier.

– KrF har en viktig plass i norsk politikk og jeg ønsker å bidra med min kommunikasjonserfaring til å nå fram til nye velgergrupper. Samtidig får jeg muligheten til å utvikle min egen kompetanse i et godt og faglig sterkt miljø, sier Halgunset.

Hun har vært en del av kommunikasjonsteamet i stortingsgruppen siden mai, med sin begynnelse som praktikant. Tidligere har hun fungert som politisk rådgiver for KrFs nestleder, Ida Lindtviet Røse, i fylkestingsgruppen. I tillegg har hun vært generalsekretær i Kristelig Folkepartis Ungdom (KrFU).

Halgunset vil hovedsakelig jobbe med å utvikle en strategi for hvordan KrF skal bruke sosiale medier for å nå ut med sin politikk. 

– Det mest utfordrende vil nok være å formidle nyanserte og sammensatte problemstillinger i et format som har stadig dårligere tid og utrettelig økende konkurranse, sier hun. 

I første rekke, sier hun at KrF først og fremst må utvikle en politikk som er relevant for folk og som svarer på de utfordringene deres velgergrupper er opptatt av. 

– Og så må vi være til stede der folk er, og kommuniser på en måte som folk forstår, sier Halgunset og avslutter: 

– Da er det spesielt kjekt å kunne jobbe for Olaug som alltid er tilgjengelig, engasjerende og personlig. Videoene vi laget denne høsten har nådd ut til mange hundre tusen seere – Det er stas. Hun brenner for det hun gjør, og det syntes.

Powered by Labrador CMS