Hege Rognlien skal lede REMA 1000s arbeid med kommunikasjon- og pressearbeid.

Hege Rognlien går fra eget byrå til REMA 1000

REMA 1000 ansetter Hege Rognlien til å lede dagligvarekjedens arbeid med kommunikasjon- og pressearbeid.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er veldig glad for at Hege har takket ja til å bli ny leder for kommunikasjon i REMA 1000. Hun har jobbet med oss siden november i fjor og rett og slett gjort en strålende jobb. Med Hege på laget får vi en erfaren leder med lang fartstid fra norsk dagligvare. Nå ser vi frem til at hun blir en helblå spiller for REMA 1000-laget, sier Pia Mellbye direktør for salg- og marked i REMA 1000, i en melding fredag.

Rognlien har lang erfaring med kommunikasjonsfaget og har bransjeerfaring fra både NorgesGruppen, TINE og Mills. De siste tre årene har hun etablert og drevet kommunikasjonsbyrået Velkomm AS, og har siden februar 2020 hatt rollen som daglig leder i byrået.

– Det er klart at jeg har tenkt meg nøye om og jeg er veldig takknemlig for alle de som har vist meg tillit de siste årene.Men REMA 1000 er en av Norges mest verdidrevne selskaper, i en av Norges meste spennende bransjer og dermed er dette en av Norges mest spennende kommunikasjonsstillinger, så da var egentlig ikke valget så vanskelig, sier Rognlien.

Powered by Labrador CMS