Inga Kroken og Martine Klohs.
Inga Kroken og Martine Klohs.

To nye prosjekt­ledere i Spoon

Kommer med erfaring fra «Basic Bitch» og Norsk Tipping.

Publisert

Med en måneds mellomrom startet både Martine Klohs og Inga Kroken, som prosjektledere i Spoon.

– I tillegg til å være prosjektleder skal jeg hjelpe til med administrative oppgaver som koordinering, oppfølging av prosjekter og fakturering, forteller Klohs til KOM24.

Hun har en bachelor fra Westerdals hvor hun studerte prosjektledelse kunst og kreative næringer. I tillegg har hun erfaring fra tv og event.

Jeg har jobbet som produksjonsleder i et produksjonsselskap som heter Filmkonsulentene, som hovedsakelig produserer opplæring og undervisningsfilmer. Før det jobbet jeg på pilot prosjektet til ‹‹Basic Bitch›› som nå går på Discovery+.

Klohs har også jobbet i NRK P3 og er godt fornøyd etter den første måneden i Spoon.

Jeg har ikke jobbet her så lenge, men dette er verdens hyggeligste arbeidsplass, og jeg ser gode muligheter for faglig utvikling.

Potet fra A til Å

Kroken gikk nylig inn i rollen som prosjektleder og skal jobbe med kunder innenfor mat og drikke.

Jeg skal følge alle prosjekter fra A til Å, og hjelpe til med koordinering, budsjettering og litt kundekontakt. I tillegg ønsker jeg å være litt potet, så jeg hjelper til med det som trengs.

Hun har en bachelor i mediemanagement fra NTNU Gjøvik og mastergrad i Marketing & Brand Management fra Kingston Business School i London.

– De fire siste årene har jeg jobbet hos Norsk Tipping, først som trainee, deretter produktutvikler for Flax og til slutt som markedsfører/teamleder.

Kroken begynte 1. oktober.

Powered by Labrador CMS