I april ble Mikkel Nord ansatt i PR-operatørene etter to måneder som praktikant for byrået.
I april ble Mikkel Nord ansatt i PR-operatørene etter to måneder som praktikant for byrået.

Etter en tid som praktikant kapret Mikkel seg deltidsjobb i PR-operatørene

– Som ung praktikant forventer man kanskje å få kjipe oppgaver, men det var virkelig ikke tilfellet her.

Publisert Sist oppdatert

Etter kun to måneder som praktikant i PR-operatørene er Mikkel Nord nå ansatt i en deltidsstilling i byrået. Det opplyses om i en pressemelding.

Nord er andreårsstudent i PR og strategisk kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania, i tillegg til at han nå jobber deltid i PR-operatørene.Han forteller at den praktiske erfaringen han tilegnet seg gjennom praksisordningen var enestående.

– Da jeg kom til PR-operatørene ble jeg kastet rett ut i arbeid og befant meg i en bratt men givende læringskurve. Utbyttet jeg har fått av praksisordningen har vært helt fenomenalt, sier Nord.

I løpet av få måneder fikk han bryne seg på en rekke ulike oppgaver.

– PR-operatørene tør virkelig satse på unge mennesker, og den tilliten er viktig for å prestere. Som ung praktikant forventer man kanskje å få kjipe oppgaver, men det var virkelig ikke tilfellet her. Jeg ble behandlet som en vanlig ansatt, og det var veldig motiverende, sier han, og legger til:

Byråsjef Petter Thorendahl i PR-operatørene oppfordrer studenter som ønsker erfaring til å gripe muligheten. – Ikke vær redd for et avslag.
Byråsjef Petter Thorendahl i PR-operatørene oppfordrer studenter som ønsker erfaring til å gripe muligheten. – Ikke vær redd for et avslag.

– Tidlig i løpet fikk jeg bryne meg på vanvittig kule oppgaver, og det var bare å brette opp ermene. Jeg skrev pressemeldinger, kronikker, deltok på kreative idémøter og snakket med journalister. Det er uvurderlige erfaringer å ta med videre.

Byråleder, Petter Thorendahl, er stor tilhenger av at studenter henter erfaring fra arbeidslivet og tar derfor inn praksisstudenter med jevne mellomrom. Thorendahl oppfordrer studenter som ønsker erfaring til å gripe muligheten.

– Vær aktiv, hør rundt og ikke vær redd for et avslag. Engasjement veier positivt, og erfaringen du får er absolutt verdt det, sier han.

Også Nord har et tips til medstudenter og unge som ønsker arbeidserfaring.

– Bruk de mulighetene du har til å få en fot innenfor. Praksis er lurt fordi terskelen ofte er lavere, og uansett hva som skjer får du arbeidserfaring og en referanse å vise til, avslutter den tidligere praksisstudenten.

Powered by Labrador CMS