Rebecca Egebjerg er ansatt som seniordesigner i PR- og reklamebyrået JCP PRAD. Her sammen med byråsjef Lars Eia Kirkholm (t.v).

Rebecca begynner i JCP PRAD

– I tillegg til å være en ekstremt dyktig grafisk designer, er hun også en drivende dyktig illustratør, sier byråsjefen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Rebecca Egebjerg er ansatt som seniordesigner i PR- og reklamebyrået JCP PRAD, opplyses det om i en pressemelding fra byrået.

– Jeg har hatt mange og gode utfordringer der jeg kommer fra, men dette var en reise jeg ikke kunne si nei til. Jeg elsker varierte utfordringer og har en hang up i struktur. Dette, i tillegg til en uhøytidelig og fin gjeng, har jeg funnet her. Jeg gir det terningkast halvfems, sier hun i meldingen.

Egebjerg kommer til JCP PRAD fra NXT Oslo Reklamebyrå.

– I vinter gjennomførte vi en omfattende rekrutteringsprosess for å finne vårt neste medlem av gjengen. Med over 80 søkere ble vi overveldet av responsen. Vi er ekstremt opptatte av å finne riktig kompetanse, og i den sammenheng er Rebecca et funn, sier byråleder Lars Eia Kirkholm i samme melding og legger til:

– I tillegg til å være en ekstremt dyktig grafisk designer, er hun også en drivende dyktig illustratør. Men viktigst av alt så komplimenterer hun de fine folka her, og er en perfekt kulturell match. Kanskje er det hennes danske aner, men det oppleves allerede helt naturlig med halvfjers-vitser i teamsmøter.

Powered by Labrador CMS