Selskapet er nominert i kategorien “ SXSW Innovation Award Audio” som er en del av den verdenskjente teknologifestivalen South By Southwest.
Selskapet er nominert i kategorien “ SXSW Innovation Award Audio” som er en del av den verdenskjente teknologifestivalen South By Southwest.

Norske Nomono nominert til gjev pris på SXSW

– Denne type verktøy vil åpne opp helt nye opplevelser for alle som produserer lyd

Publisert

– Det er en ære å være finalist på en av verdens mest prestisjefylte prisutdelingene for teknologiske fremskritt, prestasjoner og oppdagelse, sier Jonas Rinde, administrerende direktør i Nomono i en pressemelding.

Nomono en av fire finalister til å vinne prisen “årets innovasjon” i lydkategorien under «South By Southwest» (SXSW).

Nomono Sound Capsule er et selvstendig opptakssett som tar lydopptak, og som sømløst kobles til Nomono Cloud. Her vil lydfilene sikkerhetskopieres, og behandles av et AI-drevet som sikrer at lyden høres best mulig ut – og automatisk fjerner bakgrunnsstøy. Deretter kan produsenten av podkasten eller journalisten starte sin redaksjonelle behandling.

Vinneren vil bli annonsert på SXSW Innovation Awards Ceremony mandag 13. mars på Austin Convention Center i Texas USA.

Konkurrentene deres er Mosi Nova, Happy Mama Birthing, Nomono Platform, Sound Sculpture.

11. mars vil Nomono ha stand på SXSW Innovation Awards Finalist Showcase på JW Marriott Austin i Griffin Hall hvor de vil møte jurymedlemmene.

Nomono er en bærbar, alt-i-ett feltopptaksløsning. Nå er man ikke lenger avhengig av separate feltopptakere, mikrofoner, miksere og annet tilbehør.

– Denne type verktøy vil åpne opp helt nye opplevelser for alle som produserer lyd, og til syvende og sist også for lytterne. Det er en utrolig spennende tid for podkastindustrien, og Nomono kommer til å fortsette arbeidet med ytterligere teknologiske innovasjoner som vil bety mye for denne industrien!

Powered by Labrador CMS