Fra venstre: Masha Scekic, Lena Sarset, Thomas Faye Willoch, Torstein Rafgård, Jorun Thue, Liv Gülin Berg og Håvar Sesseng.
Fra venstre: Masha Scekic, Lena Sarset, Thomas Faye Willoch, Torstein Rafgård, Jorun Thue, Liv Gülin Berg og Håvar Sesseng.

Vil dele ut priser – mangler jury

Nå trenger de din hjelp.

Publisert

I fjor kunne Mediaforum melde om rekordmange søkere til Medieprisenes jury. Nå åpnes det for nye søkere.

– Vi satser på at vi får med oss både erfarne jurymedlemmer og ferske fjes. Vi har med oss fire solide juryledere, som sørger for at vi får godt sammensatte juryer og kvalitet i juryarbeidet, sier leder for Medieprisen Jorun Thue i en pressemelding.

Nettverksbygging

Kategoriene som skal juryeres er mediekreativitet, mediestrategi, medieeffekt og mediekampanje. 

– Dette er en ypperlig anledning til å øke kompetanse, bygge nettverk, og få noen nye venner, legger Thue til. 

Jurygeneral Torstein Rafgård oppfordrer alle som er faglig engasjerte til å søke plass i en av juryene.

– Vi skal ha på plass så mange som mellom 40 og 50 jurymedlemmer til årets konkurranse og selv om nåløyet kanskje virker trangt, vil en god og engasjert søknad gi deg en fin mulighet til å bli valgt ut. Jeg har aldri truffet noen som ikke har hatt faglig og personlig utbytte av å være en del av juryen i Medieprisen, så ikke nøle med å sende inn en søknad, sier Rafgård i pressemeldingen.

Ny juryleder er på plass

Etter mange år som juryleder for Medieeffekt, gir Sten Bråthen (EssenceMediacom) stafettpinnen videre til Thomas Faye Willoch (Transact Norway). Willoch sitter også i Mediaforums faggruppe. 

Medieprisen er bransjens lengstlevende case-konkurranse. 

Prisen deles ut under Mediekonferansen, som i år lander på torsdag 24. oktober. 

Etter pandemi og en nedskalert versjon av konferansen i fjor, lover Mediaforum at det i år virkelig skal bli “Andre Boller” igjen. 

– Vi kommer tilbake for fullt, med både dag- og kveldsevent. Uten å avsløre for mye, lover vi mange spennende faglig inspirerende foredrag, og en uforglemmelig kveld hvor vi hedrer alle de innsendte bidragene som kommer på tvers av vår bransje, avslutter Scekic. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS