Marius Parmann og Storm Communications hadde et helt middels 2020, men varsler at 2021 blir svært bra.
Marius Parmann og Storm Communications hadde et helt middels 2020, men varsler at 2021 blir svært bra.

Storm Communications: – 2021 har vært et superår

2020 ble et flatt år for byrået, men melder at 2021 blir et superår. Veksten er forventet å fortsette inn i 2022.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig godt fornøyde med at vi kom oss gjennom det, sier Marius Parmann, Partner og byråleder i Storm Communications.

2020 endte med en omsetning på 18,5 millioner kroner, så vidt opp fra 18 millioner kroner året før.

Endte omtrent i 0

– Vi som alle andre ble rammet av pandemien og satte på håndbrekket i mars i fjor. Så kom markedet tilbake raskere enn fryktet utpå høsten og det gjorde at året endte ganske flatt, sier han.

Driftsresultatet endte på 3,2 millioner kroner, men koronapandemien medførte høyere finanskostnader som følge av en restrukturering i datterselskapet Storm 121, noe som ga et resultat på drøye 90 000 kroner.

Parmann definerer første halvdel av 2020 som flatt og andre halvdel som et halvår med bra trøkk.

– I fjoråret var det en del krisehåndtering, det er det også i år. Men det er ikke noe man kan planlegge for. Men det har vært en viktig bidragsyter, sier han.

Melder om stor vekst i 2021

Det gir økte inntekter og det kombinert med at de sparte mye penger på husleie, gjorde at de sparte mye penger og slapp å vurdere permitteringer. For alt før koronapandemien rammet landet og sendte alle på hjemmekontor, hadde de vokst ut av kontorlokalene i Inkognitogata. Etter hvert tok de inn i co-working lokaler da det åpnet litt opp igjen, noe som har spart dem for store utgifter.

Han sier at 2021 har vært et superbra år så langt.

– Vi har hatt 30 prosent omsetningsvekst til nå. kundene er der, det er masse gøy som skjer i markedet, så 2021 blir bra for oss. Mitt inntrykk er at det er bra for mange, sier han og forteller at de er optimistiske inn mot neste år og gjenåpningen av landet som gjør at det er enda mer som skal skje, sier han.

Storm Communications startet året med sju ansatte, men Parmann regner med de kommer til å være 13 stykker når 2021 er omme, iberegnet Storm Samfunn.

– Det er veldig gøy og according to plan, sier han.

– Aldri hatt så mange kunder

Parmann sier de opplever etterspørsel av alle typer tjenester. Blant annet er de involvert med kommunikasjonstjenester i forbindelse med oppkjøp og børsnoteringer. En større andel av aktiviteten deres kommer av større transaksjoner der enn tidligere. I tillegg er det store prosjekter, ellers er det ganske jevnt over.

– Vi har aldri hatt så mange kunder som nå og det er jevnt med etterspørsel av alle tjenesteområder, sier han.

Powered by Labrador CMS