Terje Gulbrandsen og Victoria Bryde går til Nova Vista.

Nova Vista henter byrålederen til Mad Communication

Terje Gulbrandsen og Victoria Bryde forlater Mad Communication og går til Nova Vista.

Publisert

Terje Gulbrandsen som kommer fra rollen som partner og daglig leder i Mad Communication, har jobbet med kommunikasjon i mer enn 20 år. Deriblant som kommunikasjonssjef i Citycon Norway og i ICA i Norge.

På byråsiden har han jobbet som partner og rådgiver, og har spesialkompetanse innen eiendom og retail.

– Vi har hatt noen veldig gode år i Mad, og er stolte over hva vårt lille byrå har fått til for flere av de største aktørene i norsk eiendomsbransje. Skal vi lykkes med videre vekst, trenger vi et større apparat med flere ressurser rundt oss. Det får vi i Nova Vista og Ahead Group. Vi ser frem til å fortsette arbeidet der, sier han i en pressemelding.

Victoria Bryde kommer fra stillingen som seniorrådgiver og redaksjonell leder i Mad Communication.

Hun har 20 års erfaring som journalist, programleder og innholdsprodusent, og har jobbet for flere av landets største mediehus, deriblant P4, Aller og TV2.

I Mad Communication har hun jobbet med kommunikasjon og innholdsproduksjon for store aktører innen eiendom, boligutvikling og kjøpesenterdrift.

Petter Gjelsnes, leder for PR- og innholdsmarkedsføring i Nova Vista, sier han er stolt over at Victoria og Terje har takket ja til å bli hans nye kolleger.

– Terje kjenner jeg godt fra før. Både som venn og som kollega når vi var partnere i samme byrå. Terje er hel ved i form av å både være seriøs, iderik og faglig sterk. Victoria har en imponerende karriere bak seg som representerer en bredde som er få forunt. Sammen er de dynamitt, sier han.

Powered by Labrador CMS