Maren Kjølberg Aamot er spent på tiden framover, og ser fram til å tre inn i rollen som rekrutterer for Medievikar.
Maren Kjølberg Aamot er spent på tiden framover, og ser fram til å tre inn i rollen som rekrutterer for Medievikar.

Maren Kjølberg Aamot er ansatt som rekrutterer hos Medievikar

– Via de erfaringene blomstret min interesse og passion for rekrutteringbransjen- og prosessen. Da jeg skjønte at det fantes en jobb som lot meg kombinere mine interesser, erfaringer og kompetanse - var det ingen tvil.

Publisert

Tirsdag ble det kjent at Maren Kjølberg Aamot har fått jobb som rekrutterer hos Medievikar. Det melder de på egne nettsider. Ansettelsen skjer som følge av to nye stillinger som ble utlyst i januar. I en todelt rolle skal Aamot jobbe som rekrutterer, samtidig som hun skal markedsføre bedriftens innhold.

– Jeg vil fungere som en rådgiver og rekrutterer med ansvar for hele prosessen fra utlysning, kommunikasjon og publisering til søk, utvalg og referanser, til oppfølging av kunder og kandidater i oppdrag. I markedsføringsdelen vil jeg jobbe med synlighet og produsere innhold til bedriftens kanaler, i tillegg til å håndtere digitale annonsepakker på vegne av våre kunder, forteller Aamot til KOM24.

Tidligere innholdsprodusent

Aamot sitter på en utdanning inne reklame, merkekommunikasjon og prosjektledelse, og i de seneste årene har hun variert erfaring med å jobbe som innholdsprodusent, markedskonsulent og prosjektleder.

– Gjennom mitt arbeid som innholdsprodusent og prosjektleder har jeg fått erfaring innen rekrutteringsbransjen, blant annet ved å jobbe med forretningsutvikling og innholdsproduksjon av en interaktiv rekrutteringsplattform. Jeg har også jobbet i en digital karriereavis, og med en karrierepodkast.

Erfaringene hun har bygd seg opp ga henne «blod på tann», og hun skjønte at en ideel jobb måtte være en kombinasjon av markedsføring og rekruttering.

– Via de erfaringene blomstret min interesse og passion for rekrutteringbransjen- og prosessen. Samtidig elsker jeg å jobbe med innholdsmarkedsføring og kunder, så da jeg skjønte at det fantes en jobb som lot meg kombinere mine interesser, erfaringer og kompetanse - var det ingen tvil.

Spennende fremtid

Den nyansatte damen har allerede rukket å bli kjent med kollegaer, som hun skryter av. Aamot håper å fortsetter Medievikars gode arbeide, og at hennes utviklingen skjer i takt med mediebransjen ved å benytte dagsaktuelle verktøy som kommer på banen.

– De har på kort tid imponert meg med deres evne til å både hjelpe og veilede kandidater med å finne drømmejobben, og ikke minst - finne våre kunders nye kollega ved å matche opp kandidater som har en god blanding av den rette erfaringen, kompetansen og interessene.

Hun påpeker at selv om vi er i en annerledes tid, ser hun med spente øyne på fremtiden. Nå, kanskje mer enn noen gang - er muligheten til å ta inn folk i prosjektjobber, midlertidig ansettelse og vikariat avgjørende for at mange mediebedrifter skal klare å holde hodet over vann.

Powered by Labrador CMS