Tove Selnes, konserndirektør People (HR) i Storebrand har gjestet den nye podkasten «Work In» ledet av blant annet Per Valebrokk i Storm Communications.
Tove Selnes, konserndirektør People (HR) i Storebrand har gjestet den nye podkasten «Work In» ledet av blant annet Per Valebrokk i Storm Communications.

Storm Communications lanserer ny karrierepodkast

Storebrand er sammen med AutoStore, Obos, Yara og KPMG de første arbeidsgiverne som har gjestet ferske «Work In».

Publisert

Karrierepodkasten «Work In» er nylig blitt lansert, opplyses det om i en pressemelding.

Det er Per Valebrokk, partner i Storm Communications og programleder sammen med Petter Stordalen i næringslivspodkasten Stormkast, som gjennom intervjuer med nyansatte og toppledere i bedriftene gir lytterne en introduksjon til nye, potensielle arbeidsgivere. Han har med seg prosjektleder Susanne Jorde Lunde i utviklingen av podkastkonseptet.

- Vi har gjennom Stormkast fått en dyp forståelse av hva slags innhold og formidling som fungerer i podkastformatet. Interessante profiler og lærerikt innhold er en fantastisk kombinasjon som vi vet engasjerer, sier Lunde, som også er prosjektleder for Stormkast i meldingen.

Valebrokk forteller at han er stolt over listen av bedriftene som er med fra start i den ferske karrierepodkasten.

- Konkurransen om de beste talentene er tøff, men like tøff er konkurransen om disse talentenes oppmerksomhet. Gjennom podkasten kan noen av landets mest fremoverlente bedrifter presentere seg til unge og ambisiøse kandidater på en enkel og effektiv måte på en kanal de allerede er tilstede i. Vi er sikre på at vi kommer til å bidra til at arbeidstakere finner sin fremtidige arbeidsgiver gjennom «Work In»-podden, sier Valebrokk.

Storebrand er sammen med AutoStore, Obos, Yara og KPMG de første arbeidsgiverne som har gjestet «Work In».

- Podkast er spennende fordi vi kan forteller lytterne med egne ord hvordan det er å jobbe i Storebrand. De vil få et innblikk i hvordan vi jobber og bli bedre kjent med oss, akkurat når det passer de. Det kan være på bussen, når de lager middag eller tar en pause i gresset, sier Tove Selnes, konserndirektør People (HR) i Storebrand i meldingen.

I tillegg til at flere bedrifter vil presentere seg i podkasten, vil det fremover slippes episoder med mer generelt karriererelatert innhold. Dette vil også deles i podkastens sosiale medier-kanaler.

Powered by Labrador CMS