Andrea Brygard er SoMe-rådgiver i Elg.
Andrea Brygard er SoMe-rådgiver i Elg.

Sommerpraten 2022:

Andrea i Elg avslører en tabbe hun gjorde på jobb

– Performance-folk vet hva jeg snakker om, og det svir ganske greit i både magen og pengesekken.

Publisert Sist oppdatert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det SoMe-rådgiver i Elg, Andrea Brygard, som svarer på sommerpraten.

– Har du pass?

– Jepp!

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Det blir en god surf`n turf der av bryllup, Slottsfjellfestival, Nøtterøy-sommer og sydentur.

Hva er ditt beste sommerminne?

– Fotball-VM i Sør-Afrika 2010. Ikke bare beste sommerminne, men kanskje beste minne overhode. Hands down.

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– Foodora-kampanjen «Hvor er fu?» på TikTok. Laget av studentene Benedicte Westbye og Andrea Backström. Tar tiden, trendene og kanalen helt på kornet.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden.

Jeg har i det siste fått øynene opp for Young Lions-vinnerne Sollin Sæle og Per Berge Moe. Her ligger det noe kreativ dynamitt som helt sikkert vil bli fremtredende i bransjen vår i lang tid fremover.

– Når tryna du sist jobb?

– Kanskje ikke sist, men desidert størst. Klarte en gang å sette hele kampanjebudsjettet til en kunde til å kjøre «daily» i stedet for «lifetime» i Business Manager. Oppdaget det selvsagt for sent når alt var blåst. Performance-folk vet hva jeg snakker om, og det svir ganske greit i både magen og pengesekken. Heldigvis har jeg en kul sjef og ting løste seg, altså. Men lession learned. Nå dobbeltsjekker jeg alltid minst ni ganger...

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

Show, don´t tell! Utdanning og fete CV-er er vel og bra, men jeg blir like wowet av flinke folk som gjør kule ting og har masse kreativitet. Det å tenke litt utenfor boksen, teste nye ting og tørre å feile er også nyttige greier å ha med seg. I en bransje som er i stadig endring, er det viktig å snu seg fort og henge med i svingene. Hold deg oppdatert og vær litt foran i skoa. God sommer!

Powered by Labrador CMS