Nina Horn Hynne fikk passet i posten for noen uker siden.

Sommerpraten 2022

Nina tryna i trappa med kaffekopp og PC

– Jeg hadde litt for dårlig tid.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det kommunikasjonssjef i Meny, Nina Horn Hynne, som svarer på Sommerpraten.

– Har du pass?

– Ja! Jeg ble veldig lettet da passet kom i posten for noen uker siden. Jeg var en av dem, som i vinter, oppdaget at passet gikk ut i 2019!

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Jeg skal være på en liten, enkel hytte vi tømte i fjor sommer for å bruke vinteren til å bygge den om. Sånn har det ikke blitt grunnet mye forsinkelser. Vi får håpe på godvær og utendørsliv. Jeg skal også en uke til Spania nord for Barcelona hvor vi er hele familien på fem samlet.

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Det er en miks av mange små episoder fra hytta hvor det skjedde lite og jeg kjedet meg mye. Sitte på trammen å høre på Reiseradioen, tirsdagsturen til den lille landhandleren for å kjøpe nye ukeblader og smågodt, bade i sol og regn, plukke blåbær til pannekakene og glede seg over noen solglimt etter venting og frysing under håndkleet.

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– Jeg har ikke full oversikt over alle kampanjer, men synes Bamas annonse i kjølvannet av den omdiskuterte entrecôte-reklamen var smart løst med god timing. Med headingen «La kjøttet hvile» og bilde av en hjertesalat på grillen fremsnakker Bama plantebaserte alternativer på en enkel, morsom og tydelig måte.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden

– Jeg synes at det er vanskelig å trekke fram enkeltpersoner. Mange av de unge, nyutdannede er utrolig flinke og offensive.

– Når tryna du sist jobb?

– Jeg tryna i trappa seinest i går med PC og kaffekopp i hånden, mens jeg snakket i mobil og hadde litt for dårlig tid.

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Lever litt mer enn det som er forventet. Vær ydmyk, gjør også de kjedelige oppgavene, styr mot målene, tør å stille kritiske spørsmål, ikke glem hvem som er målgruppene og forsøk hele tiden å forstå helheten.

Powered by Labrador CMS