Blir PuseFINN skiftet ut med Mandagsmannen?
Blir PuseFINN skiftet ut med Mandagsmannen?

Derfor har FINN.no gitt PuseFINN mandagsfri

Mandagsmannen har dukket opp på FINN.no sine sosiale medier-plattformer: – Vi likte tanken på å personifisere en ukedag, forteller markedssjef i FINN, Hanne Lill Johnsen.

Publisert

En ny kampanje for FINN.no har nå rullet ut på sosiale medier, nemlig Mandagsmannen.

– Vi har jobbet med kampanjen siden tidlig i våres. Filmene gikk på luften for en ukes tid siden, både på TV og i sosiale medier, forteller markedssjef i FINN, Hanne Lill Johnsen, til KOM24.

Lav arbeidsledighet

Kampanjen kommer på grunn av lav arbeidsledighet, pluss at det ligger tusenvis av jobber på FINN, forteller Johnsen.

– For å få folk til å flytte på seg, tenkte vi det var lurt å skape litt selvrefleksjon hos målgruppen; har jeg det egentlig bra på jobben? Svaret på det kan du i hvert fall delvis finne i forholdet ditt til mandager. Gruer du deg til hver mandag er kanskje tiden inne for å søke ny jobb nå!

De forteller at å personifisere en dag var en tanke de likte godt ta kampanjen ble forberedt.

– Vi likte tanken på å personifisere en ukedag. Det er jo ofte sånn i helgen, og kanskje særlig på søndag, at man begynner å tenke på mandagen og alle utfordringer uka bringer. Så da kom ideene der mandag faktisk krasjer festen, spolerer en fisketur og venter i senga på søndag kveld, klar for å kverne litt over uken som kommer.

Kampanjen ble laget i samarbeid med Morgenstern reklamebyrå.

– Responsen ser veldig bra ut foreløpig. Ekstra morsomt med flere millioner visninger på TikTok bare den siste uken. Kampanjen er bare så vidt i gang, så mer håndfaste resultater må vi komme tilbake til.

PuseFINN ikke ut

Katten PuseFINN, som FINN.no har brukt i kampanjer og markedsføring siden 2011, opplevde tidligere i sommer å motta kritikk. Da mente Dyrebeskyttelsen at katten i reklamen er syk.

– Er PuseFINN på vei ut?

– PuseFINN er ikke ferdig. Men det er lenge siden vi hadde han med i all reklame. Vi har et litt avslappet forhold til det, han er med når det passer seg. Som jo fortsatt er ganske ofte!

Powered by Labrador CMS