Vibeke Hauge kommer fra stillingen som byråleder i Design House, og tar med seg lang erfaring fra kommunikasjonsbransjen inn til H+K og administrerende direktør, Andreas Wabø.

Hill+Knowlton henter Vibeke Hauge fra Design House

Selskapet styrker seniorkompetansen med erfaren rådgiver.

Publisert Sist oppdatert

-H+K er et solid selskap med velprøvd metodikk, og internasjonal kompetanse og nettverk. Jeg gleder meg til å hjelpe kundene våre med å lykkes gjennom å bruke kommunikasjon som et strategisk virkemiddel. I tillegg har jeg jobbet med Andreas Wabø tidligere, og vet hvordan han har fokus på å bygge kultur og team, sier Vibeke Hauge, i en pressemelding.

Hun kommer sist fra stillingen som byråleder i Design House, og tilfører bred erfaring fra ulike deler av kommunikasjonsbransjen. Hauge har lang erfaring som strategisk rådgiver, og er tidligere partner i Geelmuyden.Kiese. I tillegg har hun jobbet i SMFB og Accenture Interactive og Dinamo.

Administrerende direktør i H+K Norge, Andreas Wabø, kjenner Hauge fra felles fartstid i Dinamo og har ansatt Hauge en gang tidligere også – men skiftet selv jobb før han rakk å jobbe sammen med henne.

Denne gangen ser han frem til å samarbeide med henne og blant annet utvikle selskapets kundebase.

- Vibeke er en person jeg kunne ansatt igjen og igjen, og det har jeg faktisk gjort også. Hun har erfaring med store og komplekse kommunikasjonsutfordringer, og hun har en fot innenfor bransjer som blir viktige fremover.

Som et selskap i konstant utvikling, trekker Wabø frem at det er viktig for selskapet å omsette de ansattes erfaring til vekst og nyskapninger.

– Dessuten har Vibeke et smittende godt humør og sylskarpe analytiske evner.

Hauge har også styreerfaring fra grønne start-ups som Brim Explorer, Pinovo og Northern Playground. I Hill+Knowlton vil Vibeke kunne bruke sin lange erfaring som strategisk rådgiver innenfor et bredt spekter av tjenesteområder.

Powered by Labrador CMS