– Det oppleves utrolig bra å få en slik annerkjennelse og jubelen sto i taket i byrået i dag! , forteller daglig leder Bente Kvam kristoffersen.
– Det oppleves utrolig bra å få en slik annerkjennelse og jubelen sto i taket i byrået i dag! , forteller daglig leder Bente Kvam kristoffersen.

Trigger nominert til årets PR-byrå i Sabre Awards

Kjemper mot svenskene: – Vi velger å være optimistiske og vi har helt klart en ambisjon om å ta seieren hjem til Norge!, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen.

Publisert Sist oppdatert

Fredag 27. mai er det klart for den 18. EMEA Sabre Awards, som arrangeres av The Holmes Group i The Guildhall i London. For de fleste er dette VM i PR.

Onsdag fikk Trigger, med daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i spissen svært gode nyheter, om at de er nominert til Årets byrå i kategorien Nordic Consultancies of the Year.

– Paul Holmes kontaktet meg onsdag, og det viser seg at de hadde gjort en feil ved publiseringen, sier Kvam Kristoffersen til KOM24.

– Jubelen sto i taket

Det viste seg at Trigger feilaktig ikke var å se blant de nominerte byråene til Årets PR-byrå. Men nå er feilen rettet opp og byrået med utsikt over hele Torggata, er nå ett av fem byråer som kjemper om den gjeve prisen.

– Det oppleves utrolig bra å få en slik anerkjennelse og jubelen sto i taket i byrået i dag! Konkurransen er knallhard. Å være blant de aller fremste byråene internasjonalt er utrolig motiverende for oss. Dette er virkelig en lagseier.

Byrået som vinner Årets byrå i kategorien Nordic Consultancies of the Year, kvalifiserer seg til en finale senere der man senere kan vinne Global Agency of the Year.

Daglig leder kan fortelle at hele byrået har stått på og jobbet målrettet og fokusert.

– Jeg vil også løfte fram og takke kundene og samarbeidspartnerne våre. Tilliten kundene viser oss, engasjementet vi genererer i kampanjene våre og resultatene er det som løftes fram i nominasjonen.

Imponerte juryen

I utgangspunktet var det Sabre som oppfordret Trigger til å sende inn informasjon om byrået slik at de kunne vurderes for juryen som skal avgjøre hvem som kan hente hjem tittelen som årets nordiske byrå.

– Trigger er et av de minste byråene i størrelse og vi er ikke en del av et stort byrånettverk. Våre åtte jobber på shortlist, er likevel best av alle byråer av tilsvarende størrelse, og det imponerte juryen. I tillegg hevder vi oss sterkere enn byråer som er en del av store globale nettverk. Summen av dette var nok medvirkende til at vi kvalifiserte oss.

Skulle Trigger vinne, så er det ikke første gang.

– Vi har vært nominert tidligere og vi har til og med vunnet prisen Årets Globale PR-byrå i 2015. Når vi nå kvalifiserer oss og hevder oss på toppen igjen, er det en bekreftelse på alt arbeidet hele Trigger-gjengen har lagt ned. Vi er sterkere enn noen gang!

Ønsker å være best

Trigger er nominert i selskap med H&H Group, Narva, Spotlight og Prime Weber Shandwick, som alle er svenske byråer.

– Svenskene er dyktige, så det blir nok vanskelig å slå dem, men er man nominert så er det ingen tvil om at man har en sjanse. Vi velger å være optimistiske og vi har helt klart en ambisjon om å ta seieren hjem til Norge!

Kvam Kristoffersen er stolt over å være det eneste norske byrået som er nominert fra Norge.

– Norge har hevdet seg godt i Sabre tidligere. Denne gangen er det Trigger som kjemper om topplasseringen og det passer oss veldig godt. Vi ønsker å være best både her hjemme, men også internasjonalt. Det er ekstra gøy å slå de store globale nettverkene og vise dem at størst ikke nødvendigvis er det samme som best.

Powered by Labrador CMS