Daglig leder Fridtjof Hødnebø (fra venstre), vekstrådgiver Tonje Hallén Askim og avdelingsleder for vekstmarkedsføring Eline Louise Liland Pedersen i Fullstakk.

Tonje Hallén Askim er ny vekstrådgiver i Fullstakk

Den tidligere Elg-lederen er klar for ny jobb.

Publisert

Tonje Hallén Askim sluttet som byråleder i Elg i januar, etter å ha jobbet i Ahead Group i åtte år. Nå er hun klar for ny jobb i byrået Fullstakk, der hun blir vekstrådgiver.

– Det er jo vekst som er gøy! Og det er vekst alle vil ha! Så dette var et enkelt valg, sier Askim i en pressemelding.

Fullstakk kombinerer dataforståelse og testing med kreativitet, og har tatt en tydelig posisjon innen vekstmarkedsføring.

– Vekst-metodikken deres er helt unik, og svarer på noe jeg opplever at alle merkevarer etterspør, sier Askim. 

Fullstakk har utviklet sin egen vekst-rigg, som blant annet innebærer systematisk testing og effektmåling på tvers av alle markedsføringsaktiviteter. 

– Det er selvsagt givende å jobbe på denne måten for å sikre maksimale resultater av markedsføringen. Fullstakk er perfekt posisjonert i markedet, og er på en utrolig spennende reise akkurat nå. Jeg har allerede lært masse av de fantastisk dyktige og fine folka her. Nå gleder jeg meg til å bidra til videre vekst, både for kundene og byrået, utdyper Askim

Daglig leder i Fullstakk, Fridtjof Hødnebø, mener den nye ansettelsen gjør byrået bedre rigget til å møte den økende etterspørselen i markedet. 

– Tonje vil gi oss videre drahjelp i den vekstfasen Fullstakk er i, så dette har vi gledet oss til å fortelle. Hun har en spennende bakgrunn, både fra byrå og fra journalistikken, og tilfører oss kompetanse vi trenger, sier han – og utdyper: 

– Kombinasjonen av at hun er en dyktig strateg, har et analytisk hode og samtidig er iderik og kreativ, er sjelden. Tonje har dessuten spisskompetanse på blant annet organisk innhold, sosiale medier, kundereise metodikk – og salg og synlighet. Dette mener vi er en perfekt match med Fullstakk, og vi er skikkelig stolte over å ha fått henne med på laget, avslutter Hødnebø. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS