Nyansatt prosjektleder i Elg Vilde Sagafos (f.v) med byråleder Siri Platou.

Elg fortsetter veksten – har ansatt ti personer i løpet av ti måneder

– Vi er i dialog med mange flinke SoMe-hoder og satser på å lande flere spennende ansettelser innen kort tid.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Tidligere i februar styrket Elg byrået med SoMe-kreatør Therese Norum. Denne gangen er det prosjektleder Vilde Sagafos som meldes inn i flokken.

– Det var ingen tvil om at jeg ville jobbe i Elg. Ikke bare får jeg jobbe i et faglig sterkt byrå, men kvaliteten og kreativiteten de leverer imponerer stort. Det har vært veldig gøy å bli en del av elgflokken, sier Sagafos i en pressemelding.

Kjærlighet ved første møte

Hun kommer fra Pulse Communications, og har tidligere erfaring fra blant annet RED Dentsu X.

– Vilde er en prosjektlederstjerne med stålkontroll og orden i sysakene, så det var kjærlighet ved første møte og vi ansatte henne på flekken, sier byråleder Siri Platou.

Med Sagafos på plass har byrået ansatt ti nye personer på like mange måneder. Åtte av disse ble ansatt siden fjorårets sommer, og planer om nye ansettelser er allerede i gang.

– Vi er i dialog med mange flinke SoMe-hoder og satser på å lande flere spennende ansettelser innen kort tid. Totalt har vi nå ansatt 10 hoder de 10 siste månedene, og vi er langt fra ferdig. I Elg ønsker vi å ha de beste talentene innen sosiale medier, så dette er noe vi prioriterer høyt.

Det viktigste visittkortet

Høsten 2021 ble SoMe-byrået et selvstendig byrå i Ahead Group.

– Det har vært en utrolig morsom reise, fra å starte med fire elger for tre år siden. Vi opplever en enorm etterspørsel, de fleste har jo nå skjønt at en kanalspesifikk SoMe-strategi og godt organisk innhold er avgjørende for merkevaren på sikt. Sosiale medier har på mange måter erstattet nettsiden, og blitt en merkevares viktigste visittkort, avslutter Platou.

Byrået som ble startet som et datterselskap av HyperRedink i oktober 2018, teller nå 18 ansatte og fokuserer sterkt på organisk innhold og deler SoMe-kunnskap, inspirasjon og tips med bransjen.

Powered by Labrador CMS