– Vi har vokst ut av både navnet og formen, sier Aleksander Rebaudo.

Liten Film har vokst seg større – skifter navn til Narrativ

Produksjonsselskapet relanseres som et minibyrå: – Jeg er overbevist om at minibyråene vil bli langt flere de kommende årene, sier partner.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Vi har vokst ut av både navnet og formen. Ordet «liten» er ikke lenger beskrivende for størrelsene på prosjektene våre, og formen «film» dekker ikke bredden i leveransene, sier partner Aleksander Rebaudo.

Etter tre år som produksjonsselskap relanseres nå Liten Film som det kreative minibyrået Narrativ. Det opplyses i en pressemelding onsdag.

Fra å utelukkende levere filmproduksjoner har selskapet utviklet seg organisk til å også bistå kunder med strategi, tekst og foto. Minibyrået har i dag flere kjente kunder på listen, blant andre Meny, Forskningsparken og Norske Kvinners Sanitetsforening.

– Etter hvert som kundene har blitt flere og prosjektene større, har vi opplevd økende etterspørsel etter helhetlige leveranser. Derfor følger vi nå vårt eget råd og tilpasser profilen vår til det vi faktisk er, sier partner Johanne Hoff.

Forblir et minibyrå

Selv om ordet «liten» forsvinner fra navnet, er selskapet fortsatt strukturert som et minibyrå med to aktive partnere.

– Det er en del kunder som er lei av å være liten fisk i en stor byrådam. Mange sier de følte seg nedprioritert der hvor de har vært før. De kommer til oss for å sitte tett på samme personen som står for kontakt og leveranse hele veien gjennom. Vi jobber heller med en håndfull gode, faste kunder enn å jage stadig vekst og eksponentiell omsetning.

Hoff har tidligere jobbet med blant annet dokumentar i Dagbladet Magasinet, kultur i Red Bull, film i Spoon Agency og DNX Studio.

– Vi kan kanskje ikke levere produksjoner med Chuck Norris i hovedrollen, men kundene som trenger den typen innhold blir det stadig færre av. De fleste vil ha regelmessige leveranser, tett oppfølging og kreative team som er genuint interessert i å skape resultater med innholdet de produserer. Jeg er overbevist om at minibyråene vil bli langt flere de kommende årene.

Powered by Labrador CMS