Reklamebyrået Ring 2 kommer nå med et helt nytt konsept, nemlig omvendt pitch.
Reklamebyrået Ring 2 kommer nå med et helt nytt konsept, nemlig omvendt pitch.

Ring 2 arrangerer omvendt pitch

Ring 2 inviterer alle annonsører til en omvendt pitch, der målet er å sitte igjen med en samarbeidspartner og en brief.

Publisert

– Annonsørene kommer nå til oss, istedenfor oss til dem. Derfor kalles det omvendt pitch, forteller daglig leder Ina C. Egelandsdal, til KOM24.

ring2pitch.no skriver byrået at de som en del av sin høstsatsning har rom for å styrke sine annonsørforbindelser, og derfor inviterer til en åpen pitchprosess.

Dette er første gang noe som dette blir gjort.

Litt humor inn i bransjen

Ring 2 ble startet opp før jul av Ina Egelandsdal, Hans Magne Ekre, Per Kristian Voss Halvorsen og Alexander Gjersøe. Gjengen i Ring 2 har nå kommet med et helt nytt konsept. Den omvendte pitcheprosessen gjør at byrået til slutt skal sitte igjen med en eller to annonsører som de vil samarbeide med.

Ina C. Egelandsdal, daglig leder i Ring 2.
Ina C. Egelandsdal, daglig leder i Ring 2.

Dette gjør de for å treffe nye potensielle kunder. Ring 2 gjør det ikke på den klassiske måten, siden de ikke er kunden.

– Siden vi er et relativt nyoppstartet byrå ville vi gjøre noe nytt. Vi tenkte dette var en fin måte å spa inn litt humor i bransjen.

Sultne på mer

Byråsidene deltar ofte i pitcheprosesser selv, men her skal Ring 2 altså ende opp med en brief fra en kunde, en slags omvendt anbudsprosess. Dette er aldri blitt gjort før.

– Vi har fått mange interessante oppdrag siden oppstarten, men er naturligvis sultne på enda mer, og ønsker oss derfor flere spennende kunder. Og siden det er litt stille på pitch-fronten i bransjen mot sommeren, tenkte vi at det var like greit å lage en selv, forteller strategisk leder i Ring 2, Per Kristian Voss Halvorsen til KOM24.

Ring 2 kan fortelle at de har latt seg inspirere av gode pitchprosesser de har deltatt i tidligere, og har et mål om at også denne skal gå på skinner.

– Vi håper jo en annonsør vil vurdere oss og se sjarmen i dette, forteller daglig leder Egelandsdal. Vi har så langt bare fått morsomme tilbakemeldinger og heiarop.

Ring 2 har nå fått sin første henvendelse, og møtet er planlagt 13. mai. Egelandsdal håper også flere vil melde seg på.

– Vi har døra åpen og kaffen klar hvis noen vil ta en prat, avslutter hun.

Kreativt Forum har tidligere omtalt saken.

Powered by Labrador CMS