Eidsiva pryder drakta til Magnus Bech Riisnæs (A-herrer), John Holter (kaptein Gatelaget) og Elise Thorsnes (A-kvinner) denne sesongen

Vålerenga med historisk sponsoravtale

Eidsiva går inn som hovedpartner for Vålerenga Fotball Elite og Vålerenga Fotball, og bidragsyter inn mot Vålerenga Samfunn.

Publisert

I årets sesong vil Eidsiva-logoen pryde draktene til både kvinne-, herre og gatelaget til Vålerenga.

– Dette samarbeidet er vi veldig stolte av! Vi har siden i fjor høst jobbet aktivt kommersielt for å samle Vålerenga-familien, og Eidsiva-logoen på den kongeblå-drakta for damene, herrene og gatelaget vitner om at vi er i gang, sier VIFs kommersielle leder, Andreas Aalbu, i en pressemelding.

Leder for sponsorvirksomheten i Eidsiva, Vibeke Hoelseth, sier at de valgte klubben fordi de passer til deres strategi.

– Med denne avtalen som likestiller kvinner og menn, og i tillegg bidrar inn i Vålerenga samfunn, så er dette en avtale som bygger opp under vår visjon og verdier, sier Hoelseth. 

Eidsiva-konsernet består av nettselskapet Elvia, Eidsiva Bredbånd, Eidsiva Bioenergi, Eidsiva Vekst og morselskapet Eidsiva Energi.

– Da jeg ble ansatt i november var et av kravene fra styret at vi skulle samle og jobbe tettere med de andre avdelingene, og at vi har fått inn en partner som ønsker å bidra for damene og gatelaget er et stort steg i riktig retning. Merkevaren vår er sterk, men jeg tror at ved å jobbe tettere sammen vil denne bli enda sterkere i årene som kommer, sier Aalbu. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS