Med ansettelsen av Andreas Oftedal, teller Kruse Larsen 22 rådgivere med kjernekompetanse på politikk og strategisk kommunikasjon.

Kruse Larsen henter topprådgiver fra Posten

Andreas Oftedal er ansatt som seniorrådgiver i Kruse Larsen. Oftedal har tung erfaring fra både politikken og kommunikasjonsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er strålende fornøyde med at Andreas kommer til oss. Han kan strategisk kommunikasjon til fingerspissene, har mangeårig erfaring fra politikk lokalt og nasjonalt og kjenner satsingsområdene våre helse og energi spesielt godt, sier partner i Kruse Larsen, Tim Peters i en pressemelding. 

Oftedal kommer fra jobben som spesialrådgiver for konsernledelsen og styret i Posten Bring. Han har tidligere vært leder i Høyres studenter og har sittet i sentralstyret i både Høyre og Unge Høyre. 

Han har også jobbet i kommunikasjonsbyrået Rud Pedersen. Oftedal er i dag leder i Oslo Åpne Høyre og sitter i representantskapet til Oslo Høyre.

Spennende tider i vente

– Jeg har gledet meg veldig til å bli en del av den svært kompetente gjengen i Kruse Larsen. Nå er det spennende tider i norsk politikk, og jeg ser fram til å komme i gang og hjelpe kundene våre med de utfordringene de møter, sier Andreas Oftedal.

Med ansettelsen av Oftedal, teller Kruse Larsen 22 rådgivere med kjernekompetanse på politikk og strategisk kommunikasjon. Selskapet har de siste årene opplevd stor vekst på områdene krisekommunikasjon, bærekraft, helse, energi, fiskeri og havbruk.

– Andreas har jobbet med sentrale problemstillinger innen alle de viktigste områdene våre. Kundene våre kommer til å ha stor glede av kunnskapen og kapasiteten hans, sier Peters.

Kruse Larsen sitter samlokalisert med datterselskapet Pressure, som er spesialisert på digital kampanje og politisk påvirkning. Selskapet har i dag elleve rådgivere.

Samlet hadde de to byråene en omsetning på snaue 82 millioner kroner i 2022. Begge selskapene opererer med helt åpne kundelister.

Powered by Labrador CMS