F.v. Eva Sannum, Umar Ashraf, Camilla Dahl og Svein Tore Bergestuen.

F.v. Eva Sannum, Umar Ashraf, Camilla Dahl og Svein Tore Bergestuen.

To nye profiler til Sannum & Bergestuen

Henter Umar Ashraf fra BDO og Camilla Dahl fra Kolonihagen.

Publisert

– Vi får to dyktige og veldig hyggelige nye kolleger i Camilla og Umar. De tilfører oss kompetanse som både vi og våre kunder vil nyte godt av, og vi er kjempestolte over å få dem med på laget, sier Svein Tore Bergestuen, i en melding.

Umar Ashraf tiltrer rollen som rådgiver og skal jobbe med strategisk fortelling, bærekraft og mangfold, og Camilla Dahl blir rådgiver med spesielt ansvar for digital kommunikasjon og sosiale medier.

– Vi er en liten bransje hvor stort sett alle kjenner alle, men jeg hadde ikke møtt folka i Sannum & Bergestuen før vår første kaffe. Vi rakk å snakke om både fag og fremtid, og jeg skjønte raskt at dette var et selskap som drives av verdier, og dermed et sted jeg kan være over tid, sier Ashraf.

Flere store profiler har forlatt Sannum & Bergestuen i år. I sommer ble det kjent at Kornelia Minsaas gikk fra en fast stilling til å være en tilknyttet rådgiver i Furore. Og i oktober kom meldingen om at både Vilde T. Coward og Frida Marie Grande forlater Sannum & Bergestuen. Furore-rådgiver Ane Løvereide som begynte som innholdsprodusent i en 50 prosent stilling i juni, gikk denne måneden tilbake til fulltid i Endometrioseforeningen hvor hun har jobbet hele tiden.

– Dette ville jeg være med på

Ashraf forteller at han ble møtt med nysgjerrighet og respekt for sin kompetanse, hos Sannum & Bergestuen.

– Så dette ville jeg være med på. Heldigvis var det gjensidig, legger han til.

Ashraf har en bred kommunikasjonserfaring og har jobbet med fagområdene samferdsel, likestilling, diskriminering, arbeids- og velferdsområdet i tillegg til helse og bærekraft. Han har erfaring fra både offentlig og privat sektor, og er tidligere folkevalgt lokalpolitiker.

Han er en aktiv samfunnsdebattant, forfatter, spaltist, foredragsholder, og gjesteforeleser, og har en unik spisskompetanse innen mangfoldskommunikasjon. Han kommer fra stillingen som leder for innhold og PR i BDO, og har den siste tiden vært spaltist i Alltinget.

– Hvassere enn oss

Dahl har solid digital erfaring og har jobbet med sosiale medier, innhold, historiefortelling og strategi i mange år. Hun kommer fra stillingen som Content Manager i Kolonihagen, hvor hun blant annet har utviklet selskapets digitale strategi.

­ – Sannum & Bergestuen er et hyggelig og sammensveiset team med stor faglig kompetanse. Det er et byrå, men ligner mer en gjeng. Jeg gleder meg til å starte, og ser fram til å kunne bryne meg på morsomme og krevende kommunikasjonsoppgaver. Og kanskje skape litt furore på nyåret, sier Dahl.

Hun var også med i etableringen av Clarion Hotel The Hub fra idéfase til full drift, og var ansvarlig for å bygge opp hotellets digitale tilstedeværelse.

– Camilla og Umar er allerede svært kompetente kommunikasjonsrådgivere, også er de klart hvassere enn oss på flere områder som er helt sentrale for oss i selskapet. I tillegg har de begge gjennom intervjuprosessen vist seg som svært kreative hoder, sier Eva Sannum.

Powered by Labrador CMS