Ann Kathrin Heggdal (38) flytter hjem til Ålesund og til ny stilling som digital markedsfører i Brand
Studio.
Ann Kathrin Heggdal (38) flytter hjem til Ålesund og til ny stilling som digital markedsfører i Brand Studio.

Ann Kathrin blir digital markedsfører i Brand Studio

Pakker sammen flyttelasset og reiser fra Oslo til Ålesund.

Publisert Sist oppdatert

– Etter 21 års «fravær» føles det godt å komme hjem igjen til Ålesund, og til en svært spennende jobb i et innholdsbyrå med store ambisjoner og flinke folk i et av landets mest moderne mediehus, sier Ann Kathrin Heggdal i en pressemelding.

Hun begynner nå i en ny stilling som digital markedsfører i Brand Studio. 

Hun har blant annet jobbet som digital medierådgiver for noen av de største merkevarene i Norge i et av landets ledende og mestvinnende mediebyråer.

Brand Studio er Polaris Media Nordvestlandets innholdsbyrå med base i Sunnmørspostens Markedsavdeling.

Hun har en bachelor i PR, kommunikasjon og media fra Høgskulen i Volda og tok sin masterutdannelse ved Newcastle University. Her studerte hun internasjonal markedsføring og merkevarebygging med fokus på strategisk analyse av markedsaktiviteter, produktutvikling og kommunikasjon.

Tidligere har Heggdal hatt flere kunde- og byrå-stillinger i Oslo, blant annet i Carat (Dentsu) hvor hun var digital medierådgiver for noen av de største merkevarene i Norge. Og nå sist som senior rådgiver i markedsføringsbyrået Frank & Dick med digital markedsføring som hovedområde. 

– Med sin kompetanse vil Ann Kathrin bli en solid tilvekst for både Brand Studio og våre kunder. Vi er svært fornøyde med å ha fått henne ombord, sier daglig leder i Brand Studio, Freddy Kongsberg.

Powered by Labrador CMS