Fra venstre: Sigrun Stenseth og Anna Dræge Hognestad i Tise.

Tise inngår samarbeid med Instabox

For første gang vil Instabox lansere pakkeskap-leveranser i Norge. Det gjør de gjennom gjenbruksappen Tise.

Publisert

Instabox og Tise inngår samarbeid om leveranser i pakkeskap.

– Det er med glede vi ønsker innovative Tise velkommen som en ny samarbeidspartner. Deres forretningsmodell er helt i tråd med våre verdier, og vi ser frem til å ta ytterligere skritt mot bærekraftig gjenbrukshandel og bli en del av den sirkulære økonomien, sier Erik Enfors, Country Manager Instabee Norge, i en pressemelding.

Instabox blir gjenbruksappens tredje fraktpartner, og de som bruker Tise kan nå velge å få fraktet det de kjøper både med Posten, Helthjem og Instabox.

– Vi er veldig glade for at «Tiserne» nå kan velge å sende og motta pakker både med Instabox, Posten og Helthjem via Tise sin integrerte betalingsløsning. Instabox er en spennende aktør som gjør det mulig for oss å tilgjengeliggjøre billigere fraktalternativer for Tiserne slik at det blir enda enklere å kjøpe og selge brukt, sier kommersiell direktør i Tise, Anna Dræge Hognestad.

– Flere nordmenn får øynene opp for hvor enkelt det er å velge brukt. Fra oktober i fjor til oktober i år hadde Tise en over 100 % økning i antall transaksjoner gjennom vår integrerte frakt- og betalingsløsning noe som betyr at mange verdsetter å kunne handle brukt på en trygg og enkel måte, sier markedssjef i Tise Norge, Sigrun Stenseth.

Powered by Labrador CMS