– Endelig kan vi ha en ordentlig prisutdeling igjen – og ikke minst gjøre skikkelig stas på årets vinnere, sier daglig leder i INMA Camilla Grund.

Disse kjemper om å vinne Årets nyskapning

– Å bli nominert til årets nyskapning er utrolig stort!

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det er Anorak, Blank, Los & Co, Tante Randi og TRY som nå kjemper om å vinne spesialprisen «Årets nyskapning» i årets Gulltaggen Award.

Det melder INMA i en pressemelding.

Dette er første gang denne prisen skal deles ut og kriteriet for nominasjon er at arbeidet inspirerer og begeistrer, og som viser/demonstrerer hvilke kreative muligheter som er finnes.

– Å bli nominert til årets nyskapning er utrolig stort! Av alle arbeidene, er det disse en samlet fagjury mener bidrar med å skape noe nytt som bør inspirere oss alle andre litt ekstra mye. Gratulerer i massevis til de nominerte, og lykke til!, sier daglig leder Camilla Grund i pressemeldingen.

Anorak er nominert med arbeidet «Walk&Talk» som de har gjort for Sats. Blank er nominert for jobben «Reisen til Spektrum» som de har gjort i samarbeid med Sesong 1 og Beyond Management for Sondre Justad. Tante Randi er nominert med arbeidet «Anbefal Mangfold» som er gjort i samarbeid med Mindshare & DayTwo for Integrerings- og mangfoldsdirektoratet. TRY er nominert med arbeidet «Nytt karaokesystem for SYNG» for Syng, og arbeidet «Ditt Økonomiske DNA» i samarbeid med POL og iProspect for DNB.

Hvem som vinner «Årets nyskapning» offentliggjøres på prisutdelingen 15. juni med en skikkelig sommerfest på Høymagasinet i Oslo.

– Endelig kan vi ha en ordentlig prisutdeling igjen – og ikke minst gjøre skikkelig stas på årets vinnere, sier daglig leder i INMA Camilla Grund i pressemeldingen.

I årets Gulltaggen Award konkurreres det i ni ulike kategorier, fordelt på fire ulike fagdisipliner; Innholdsmarkedsføring, Reklame og Kommunikasjon, Design og Teknologi, og Mediestrategi. Samt spesialkategoriene; Årets nyskapning, Best in Show og den gjeve Æresprisen.

Det er TRY som har flest antall bidrag på shortlist, med hele 12 bidrag! Deretter følger POL med ni bidrag, tett etterfulgt av Anorak NoA med åtte bidrag, og Tante Randi reklamebyrå med 7 bidrag. Totalt 28 bedrifter er å finne på årets shortlist.

Powered by Labrador CMS