Kamilla Wold (f.v.) og Isabelle Ferrero Eken utgjør den nye kreatør duoen som JCP PRAD har hentet inn. Bak fra venstre: Kreativ leder Martin Pira og byråleder Lars Eia Kirkholm.
Kamilla Wold (f.v.) og Isabelle Ferrero Eken utgjør den nye kreatør duoen som JCP PRAD har hentet inn. Bak fra venstre: Kreativ leder Martin Pira og byråleder Lars Eia Kirkholm.

JCP PRAD sikrer seg kreatørduo

– Vi har sikret oss to store talenter, og det er vi stolte av, sier byråleder Lars Eia Kirkholm.

Publisert

– Kamilla og Isabelle har vist fra dag én at de er klare for oppgaven. De er begge veldig nysgjerrige, samtidig som de er trygge og modne i måten de tenker ideer og løsninger på. Det var et enkelt valg å ansette dem, sier kreativ leder Martin Pira, i en pressemelding.

PR- og reklamebyrået JCP PRAD har hentet kreatørduoen Kamilla Wold og Isabelle Ferrero Eken.

Duoen har en bachelor i Art Direction fra Høyskolen i Kristiania, og har tidligere hatt praksis i Anti og vært innom Tante Randi. I februar fikk de sin første utmerkelse i Gullblyanten, i kategorien «Veldedig», og har i tillegg vært nominert i prestisjetunge New York Festivals.

– Følt oss hjemme her fra dag én

Nå gleder de seg over å få fast post hos JCP PRAD.

– Vi har følt oss hjemme her fra dag én. Som nyutdannet er det noen miljøer som skiller seg ut, og det er en kjempegod følelse at vi landet akkurat her, sier Wold.

Eken skryter av JCP som en fantastisk arbeidsplass og sier de har kommet til et sted de vil være.

– I tillegg til at vi trives med arbeidsoppgavene, er det et fantastisk sosialt miljø og et fellesskap man skal lete lenge etter, sier hun i samme melding.

Byråleder Lars Eia Kirkholm er full av lovord om den ferske duoen.

– Vi har sikret oss to store talenter, og det er vi stolte av. Jeg kan avsløre at det var flere som sto i kø for å få med Isabelle og Kamilla på laget. Vi bruker god tid på slike prosesser, og da betyr det mye når det er en så god match. I tillegg er de minst like glad i Syng som 90 prosent av gjengen her, så dette kan ikke bli annet enn suksess.

Powered by Labrador CMS