Tina Stiegler blir ny divisjonsdirektør i Innovasjon Norge.

Tina Stiegler blir ny divisjonsdirektør i Innovasjon Norge

Trakk seg på dagen i fjor vår etter en konflikt om hennes rolle i Media Bergen. I mai tiltrer hun ny stilling.

Publisert Sist oppdatert

I fjor vår bekreftet KOM24 at konsernsjef Tina Stiegler trakk seg fra stillingen som sjef for alle Apriil-selskapene etter bare elleve måneder i sjefsstolen.

Bakgrunnen var en konflikt om hennes rolle i konsernet, noe hun senere på samme dag bekreftet.

– Etter en tids overveielse har jeg kommet fram til at Media Bergen trenger en leder med en annen profil enn det jeg har – slik rollen har utviklet seg, sa Stiegler. 

Det er nå kjent hvor veien går videre for henne. Hun skal lede Innovasjon Norges største kundedivisjon som selskapets nye divisjonsdirektør for samfunns- og næringsutvikling. Stiegler tiltrer i stillingen i løpet av mai. 

Det kommer fram i en pressemelding. 

En avgjørende rolle 

Stiegler har omfattende leder- og styreerfaring. Hun har lang ledererfaring fra Schibsted, blant annet som medlem av selskapets øverste ledelse. Hun er i tillegg tidligere konsernsjef i Media Bergen og har vært konserndirektør i Umoe.

– Jeg er glad og ydmyk for å ha fått denne muligheten til å bidra til Innovasjon Norges viktige samfunnsoppdrag og til grønn omstilling av norsk næringsliv, sier Stiegler. 

Innovasjon Norge jobber tett med både små og store bedrifter i ulike deler av næringslivet, både i Norge og internasjonalt. Divisjonen Stiegler skal lede har det overordnede ansvaret for selskapets regionkontorer over hele landet, og for å sikre et helhetlig og relevant tilbud av kompetanse- og finansieringstjenester som avhjelper markedssvikt og bidrar til næringsutvikling. 

– Jeg tror at min kommersielle og digitale bakgrunn vil være nyttig i rollen, og håper at jeg kan bidra til at Innovasjon Norge kan fortsette å spille en avgjørende rolle for våre kunder og oppdragsgivere, sier Stiegler. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS