– Det er ingen tid til å hvile og det stilles store krav hver eneste dag, men man vokser utrolig raskt på kort tid, sier Erlend Skaug Ingebrigtsen om tiden i First House.

Erlend Skaug Ingebrigtsen «slår opp» med First House

– Jeg har hatt et utrolig godt arbeidsforhold og en arbeidsplass siden første dag, så det føles nesten som om vi slår opp.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Allerede som 22-åring ble Skaug Ingebrigtsen introdusert for First House. Først som intern, deretter i fast stilling som rådgiver.

– Jeg fikk en telefon mens jeg studerte siste året på Monash University Malaysia, forteller Skaug Ingebrigtsen til KOM24.

Telefonen kom fra Roger Ingebrigtsen i First House, som var på jakt etter en ung og sulten person med politisk bakgrunn, fra et annet sted enn Østlandet.

– Det er ungt å begynne i tidlig tjueårene, særlig i et byrå som First House som har så stor tyngde og dybde blant konsulentene sine. Men, de hadde langt mer fokuset lå vel så mye på personlighetstyper, som enn kunnskap og erfaring. De så i stor grad etter hvilke evner man hadde som person, og om man hadde et talent som kunne videreutvikles.

– Evig takknemlig

Skaug Ingebrigtsen er oppvokst i Bodø og har sin politiske bakgrunn fra AUF og Arbeiderpartiet, i tillegg til en rekke ungdomspolitiske verv og en periode som journalist.

Han har opplevd en enorm læringskurve siden han begynte tilbake i 2020.

– Det er ingen tid til å hvile og det stilles store krav hver eneste dag, men man vokser utrolig raskt på kort tid, og det gjør at man er godt forberedt for nye eventyr i fremtiden.

Han har utdannelse innen statsvitenskap og politisk filosofi fra Frankrike og Malaysia, og beskriver tiden med First House som et kjærlighetsforhold.

– Jeg har hatt et utrolig godt arbeidsforhold og en arbeidsplass siden første dag, så det føles nesten som om vi slår opp. Det har vært krevende og engasjerende og jeg er evig takknemlig for all kunnskap og erfaringer jeg sitter igjen med.

Nå har han valgt å ta seg en liten pause før han er klar for å starte et nytt karriere-eventyr.

– Grunnen til at jeg får flere muligheter fremover er takket være First House. De er tøffe, men en utrolig god arbeidsgiver hvor man utvikler seg i et rasende tempo. Nå skal jeg ta en kunstpause, nyte noen uker ferie, før jeg begynner et nytt kapittel.

Powered by Labrador CMS