Øyvind O. Olufsen er ansatt som ny seniorrådgiver på myndighetskontakt i Geelmuyden Kiese.

GK henter tilbake Øyvind O. Olufsen etter syv år: – Blir som å komme hjem

Er ansatt som ny seniorrådgiver på myndighetskontakt i Geelmuyden Kiese.

Publisert Sist oppdatert

Geelmuyden Kiese fortsetter å styrke laget. Så langt i år har samfunnsbyrået ansatt ni nye rådgivere. Nå henter GK tilbake Øyvind O. Olufsen som seniorrådgiver på myndighetskontakt.

– Å komme tilbake til GK blir som å komme hjem. Har man først vært en del av den kulturen, slipper den aldri helt taket. Det har vært svært interessant og lærerikt å få jobbe med kommunikasjon og samfunnskontakt i fagbevegelsen, men når muligheten til å være en del av GK igjen dukket opp, var det ingen tvil. Jeg ser frem til å jobbe i skjæringsfeltet mellom marked, politikk og kommunikasjon, sier Olufsen, i en melding.

Olufsen jobbet som rådgiver i GK mellom 2012 og 2015. Siden da har han vært kommunikasjonssjef i arbeidstakerorganisasjonen YS. Nå skal han bistå med å utvikle GKs tjenester innen myndighetskontakt.

– Øyvind har lang erfaring og dyp forståelse både for kommunikasjon og politikk, og kjenner dessuten GK. Han blir viktig når vi nå skal styrke oss på myndighetskontakt, sier administrerende direktør Severin Roald.

Olufsen har tidligere blant annet jobbet i Virke, Arbeiderpartiet og UiO. Han har mastergrad i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen og har politisk bakgrunn fra Arbeiderpartiet. Han har også hatt en rekke studentpolitiske verv.

Olufsen starter som seniorrådgiver 1. februar 2023.

Powered by Labrador CMS