Den tidligere PR-sjefen i det kinesiske gigantselskapet Baidu måtte gå av etter en rekke videoer hun har lagt ut på sosiale medier.
Den tidligere PR-sjefen i det kinesiske gigantselskapet Baidu måtte gå av etter en rekke videoer hun har lagt ut på sosiale medier.

– Ikke regn med å ta fri i helgene hvis du jobber med PR

PR-sjef i hardt vær.

Publisert

– Hvorfor i all verden skal jeg ta hensyn til familien til mine ansatte? Jeg er ikke moren din. Det eneste jeg bryr meg om er resultater.

Det sier Qu Jing, PR-toppen i den kinesiske teknologigianten Baidu.

Selskapet er et av Kinas største teknologiselskaper og nylig måtte PR-toppen gå av etter å ha lagt ut en rekke videoer på sosiale medier, som har skapt kraftige reaksjoner. 

Det skriver Dagens Næringsliv. 

– Hvorfor i all verden skal jeg ta hensyn til familien til mine ansatte? Jeg er ikke moren din. Det eneste jeg bryr meg om er resultater, sier hun i en av videoene som kinesiske medier har referert til.

Hun kommer med flere harde uttalelser og skal tidligere ha sagt at hun ikke har forståelse for ansatte som ikke vil være med på 50 dager lange forretningsreiser. 

Jing har nå trukket seg fra stillingen.

– Jeg har lest nøye alle kommentarer og meninger på ulike plattformer. Mye av kritikken er svært treffende, sier hun i et innlegg på WeChat.

Powered by Labrador CMS