«Know Your Rights» for Arbeidstilsynet av Geelmuyden Kiese.
«Know Your Rights» for Arbeidstilsynet av Geelmuyden Kiese.

Gull til GK i Sabre Awards

Geelmuyden Kieses «Know Your Rights» for Arbeidstilsynet, henter hjem gull i Sabre Awards.

Publisert Sist oppdatert

– Herlig! Vi er selvfølgelig kjempeglad for denne seieren. «Know Your Rights» er et av de mest komplekse og krevende prosjektene vi har jobbet med det siste året, men også et av de morsomste å lykkes med. Alt fra å få arbeidstilsynene i fem forskjellige land omforent om strategi og budskap til å produsere en spiss og annerledes film som tok en snever målgruppe på alvor, bidrar til at det er ekstra stas å få anerkjennelse for denne jobben, sier en veldig glad Trygve Andreas Tønnessen i Geelmuyden Kiese.

«Know Your Rights» for Arbeidstilsynet, i kategorien «Multi-Country Programme», var i tillegg nominert til Diamond Sabre for «Superior Achievement in Research & Planning». Tønnessen legger til at dette nesten føltes som en skreddersydd kategori for deres bidrag.

Geelmuyden Kiese hadde med sine fire, flest nominasjoner av de norske byråene, og hadde i tillegg meldt på bidragene:

«Når du er der for andre, er vi der for deg», for YS Stat, i kategorien «Institutional Image».

«Clean Profit – The storytelling of Decon-X» for Decon-X, I kategorien «Institutional Image».

– Det er like spennende hvert år. I år har GK fire nominasjoner, og det er vi fornøyd med. Det er ekstra stas å få en Diamond Sabre nominasjon for en kampanje for Arbeidstilsynet. Opp gjennom tidene har GK vunnet 19 Sabre Awards, inkludert In2 Sabre. Men vi er jo aldri bedre enn vår neste jobb, så det er ingen grunn til å senke skuldrene, sier Margrethe Geelmuyden til KOM24.

Powered by Labrador CMS