Byråleder Axel Revheim i Nucleus, inntar Bærekraftshuset i Arendal i august.
Byråleder Axel Revheim i Nucleus, inntar Bærekraftshuset i Arendal i august.

Nucleus fyller Bærekraftshuset under Aredalsuka

Det blir fullt hus og 38 arrangementer i løpet av uken.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ønsker at Bærekrafthuset skal være en naturlig møteplass for alle som er opptatt av bærekraft og de utfordringene dette temaet representerer, sier byråleder Axel Revheim.

Konseptet «Bærekraftshuset i Torvgata 7» har til hensikt å etablere en arena som vies til FNs 17 bærekraftsmål. Nucleus flytter inn sammen med Røde kors og advokatfirmaet Hjort.

– Vi ser frem til mange og gode samtaler med både kjente og ukjente i Arendal, sier Revheim.

Det meldes om fullt hus, og i løpet av uken vil det være 38 arrangement i Bærekraftshuset under Arendalsuka som varer fra 16.-20. august i år.

Gjennom uken vil Nucleus vise bredden i bærekraftsmålene og hvordan disse målene er gjensidig avhengig av hverandre, skriver byrået på hjemmesiden sin. Alle arrangementene kan også følges direkte på Facebook.

I liket med alle arrangement i år, ligger det fortsatt en usikkerhet om hvordan arrangementet vil gjennomføres med hensyn til smittevern.

Vi planlegger for en Arendalsuka som følger de retningslinjer smittevernsmyndighetene har på det tidspunktet. Vi har anbefalt arrangørene om å streame sine arrangement, for å nå ut til de som eventuelt ikke er tilstede i Arendal, skriver prosjektledelsen i Arendalsuka, ved Tone Skindlo Taraldsen til KOM24.

Powered by Labrador CMS