Øyvind Berekvam mener han har det helt fint hjemme, uten å dra på Arendalsuka. På LinkedIn delte han sin støtte til andre som ikke er i Arendal.
Øyvind Berekvam mener han har det helt fint hjemme, uten å dra på Arendalsuka. På LinkedIn delte han sin støtte til andre som ikke er i Arendal.

MENINGER:

Støttegruppe for oss som ikke er i Arendal

«Om vi er misunnelige på alle de som er på Arendalsuka? Næh. Det er godt å være hjemme», skriver Øyvind Berekvam.

Publisert

Når 80 % av landets kommunikasjonsarbeidere, journalister og politikere er på Arendalsuka senker freden seg over landets kommuner. 

Mens de bruker tiden sin til å fortelle verden at de er der (på Linkedin), ta bilder av hverandre (til Instagram) og delta i hverandres podkaster er det rolig her hjemme.

Her hjemme på jobb har vi luft i møtekalenderne våre og endelig tid til å kaste oss over alle arbeidsoppgavene vi utsatte før sommerferien. Det er deilig å ha god plass på sykkelparkeringen nå som halve kommunen er i Arendal. 

Vi er inne i den eneste uka i året der det ikke er kø ved printerne eller ved kaffemaskinene. Endelig er det ro og fred til å fikse de 400 lenkefeilene på nettsidene. Det er tid til å skrive den intranettsaken om det nye prosjektet til økonomiavdelingen som vi utsatte da alle langhelgene i mai kom så overraskende. 

Endelig kan vi si hva vi eeeeegentlig mener i kantina uten å måtte kikke rundt for å se om det er folkevalgte i nærheten. 

Og apropos folkevalgte; når politikerne er i Arendal kan de jo ikke plutselig finne på ting som skaper ekstraarbeid for oss – som for eksempel å innføre gratis kollektivtrafikk eller innføre nye støtteordninger for varmepumper som vi må kommunisere. 

Når alle politikerne er i Arendal følger som nevnt alle journalistene etter, og da er det ingen igjen til å følge med på hva vi som er hjemme driver med. Hadde det ikke vært for at alle direktørene våre også er i Arendal kunne vi benyttet anledningen til å sende ut noen skikkelig kjipe pressemeldinger om ting vi ikke ønsker oppmerksomhet rundt. 

Stillheten oppe i byarkivet er forresten uvirkelig når ingen journalister bestiller dokumenter. Kort sagt: Endelig kan den kommunale maskinen kverne i fred. 

Jeg gleder meg allerede til neste år.

———————————————-

Dette er et meningsinnlegg, og gir uttrykk for skribentens mening. Har du lyst til å skrive i KOM24? Send ditt innlegg til meninger@kom24.no.

Powered by Labrador CMS