Ida Lee-Wright
Ida Lee-Wright

NORBIT henter Ida Lee-Wright fra Atea

Den trønderske teknologibedriften NORBIT har hentet kommunikasjons og markedssjef Ida Lee-Wright fra IT-giganten Atea.

Publisert Sist oppdatert

- Ida Lee-Wright har en faglig tyngde og spennende erfaringsbase innenfor kommunikasjon og varemerkebygging. NORBIT som børsnotert konsern, med flere forretningsenheter inn mot et internasjonalt marked, har et mangfold av spennende utfordringen for en senior innenfor dette fagfeltet. Dyktige kommunikasjonsfolk bidrar direkte til verdiskapning og vekst, sier konsernsjef i NORBIT Per Jørgen Weisethaunet i en pressemelding.

Lee-Wright er opprinnelig utdannet journalist i England og har jobbet hos Atea de siste fem årene. Før dette var hun flere år i London hos henholdsvis Amnesty International og BBC, før hun vendte nesen hjem mot Norge og kommunikasjonsbyråene Bennett og Headspin i Trondheim.

- Jeg føler meg privilegert som nå får jobbe med en heltrøndersk merkevare innenfor bransjen jeg elsker. Teknologiutviklingen skjer i rivende fart, og vi som jobber med merkevare og kommunikasjon innenfor dette feltet har sjelden en kjedelig dag på jobben sier Lee-Wright i pressemeldingen.

NORBIT er en global leverandør av skreddersydd teknologi i utvalgte nisjer som løser utfordringer og fremmer bærekraft med innovative løsninger i tråd med misjonen «Explore More». Selskapet er strukturert i tre forretningsområder: Oceans, Connectivity og Product Innovation & Realization (PIR). NORBIT har hovedkontor i Trondheim med produksjon i Norge, har 400 ansatte og en verdensomspennende salgs- og distribusjonsplattform.

– Jeg vil kunne dra nytte av erfaringen min innen både strategi og endringsledelse, samfunnspåvirkning, merkevarebygging, kommunikasjon og markedsføring, samtidig som jeg får jobbe mot helt nye målgrupper. Det er mildt å si at jeg gleder meg ekstremt til å kunne dra av min internasjonale erfaring, og å få brukt det engelske språket i arbeidssammenheng igjen sier Lee-Wright.

Powered by Labrador CMS