F.v. Lasse A. Vangstein, Bent Martini og Johanna Hansli.

Lasse rykker opp i Havila Kystruten - får flere ansvarsområder

Går fra rollen som kommunikasjonsansvarlig til kommunikasjons- og markedsdirektør.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er en forholdsvis liten organisasjon som jobber tett sammen i det daglige, og føler det er fornuftig å gjøre denne endringen nå for å gjøre oss enda bedre rustet for det som ligger foran oss, sier administrerende direktør i Havila Kystruten, Bent Martini, i en pressemelding.

Det norskeide selskapet gjør endringer i organisasjonen, med nye ledere i hvert sitt virksomhetsområde.

Johanna Hansli (45) har inntil nylig vært selskapets «Head of Global Sales», og tar over ansvaret for salg og kundesenteret i selskapet, som salgsdirektør.

Lasse A. Vangstein (44) har vært selskapets kommunikasjonsansvarlig, og tar over ansvaret for kommunikasjon, marked og bærekraft, som kommunikasjons- og markedsdirektør.

Han har erfaring fra kommunikasjons- og markedsarbeid både i privat og offentlig sektor, i selskaper som Avinor, BoligPartner og Vålerenga Fotball. Det siste drøye året har han hatt ansvaret for Havila Kystrutens kommunikasjonsarbeid.

– For meg er det naturlig at kommunikasjon, marked og bærekraft jobber enda tettere sammen, og går inn i ny rolle med stor motivasjon. Vi har et fantastisk produkt, og jeg gleder meg stort til å være med å bidra til at Havila Kystruten blir enda mer kjent rundt om i verden, sier Vangstein.

Hansli og Vangstein trer offisielt inn i sine nye roller 1. juni.

Powered by Labrador CMS