Petra Hallebrant, nordisk sjef for ekstern kommunikasjon i If.

Petra Hallebrant ny nordisk kommunikasjonssjef i If

– Dette føles som akkurat det rette tidspunktet å gå inn i forsikringsbransjen, som har fått en stadig mer sentral rolle i trøblete tider.

Publisert

Petra Hallebrant overtok som nordisk leder for ekstern kommunikasjon i If 9. januar. 

Fra sin siste rolle som kommunikasjons- og bærekraftsdirektør i Skistar, uttrykte hun i en pressemelding at det føltes som det rette tidspunktet å ta steget inn i forsikringsbransjen, som nå spiller en enda viktigere rolle i utfordrende tider.

– Jeg ser fram til å få muligheten til å synliggjøre hvordan If bidrar til samfunnet og til økt trygghet for svært mange mennesker og bedrifter i det nordiske markedet, sier Hallebrant i en pressemelding.

Forsikringsbransjen er et helt nytt område for Hallebrant, som har bred bakgrunn fra ideell sektor, som generalsekretær i det svenske FN-forbundet og som kommunikasjonssjef i Redd Barna og Unicef. Hun har også jobbet som kommunikasjons- og bærekraftssjef i Telge Energi.

– If har et veldig godt og tydelig bærekraftsarbeid og strategi, der jeg ser store muligheter for kommunikasjon. Jeg har jobbet tett med problemstillinger knyttet til FNs bærekraftsmål og sosial bærekraft, og jeg ser stor verdi i å kunne kombinere de problemstillingene med næringsnytte, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS