Ddministrerende direktør Nicola Armstrong i GKN Aerospace Norge, Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes.

Karsten Warholm fronter bærekraft for GKN Aerospace

Skal sammen fremme bærekraftig innovasjon i flyindustrien.

Publisert

Karsten Warholm har nettopp signert en samarbeidsavtale med GKN Aerospace Norway AS. 

I samspillet skal Warholm være ambassadør for selskapets bærekraftsstrategi, og den videre utviklingen av deres satsing på 3D-teknologi. 

– Jeg er stolt over å kunne bidra til en så viktig sak. GKN Aerospace setter standarden for bærekraftig teknologi, og jeg ser fram til å være en del av denne spennende reisen. Det å kunne være med på å gjøre en reell forskjell for miljøet og fremtidige generasjoner er utrolig meningsfylt, sier han i en pressemelding.

Videre utvikling

Målet er å tiltrekke seg talentfulle arbeidstakere som er klare til å bidra til bærekraftige løsninger for fremtiden.

Verdensrekordholderen og den nybakte gullvinneren fra EM i Roma på 400 meter hekk skal bidra til å sette bærekraft og innovasjon på dagsorden for GKN Aerospace og flyindustrien. 

Dette gjelder ikke minst rundt GKNs videre utvikling som fokuserer på 3D-printing av bærekraftige flydeler.

GKN Aerospace er et globalt selskap innen luftfartsindustrien med over 16 000 ansatte og har produksjon i mange land rundt omkring i verden. GKNs produkter innen flystrukturer, motorer og drivstoffsystemer er til stede i 99,8 % av 100 000 daglige flyvninger. 

Stor konkurranse

Hver dag jobber selskapets ansatte med å få fly til å fly lengre, raskere og grønnere – samt levere produkter i verdensklasse, med ekstreme krav til presisjon og nøyaktighet.

– Gjennom samarbeidet med Karsten Warholm og hans team vil vi øke oppmerksomheten rundt vårt selskap og derigjennom fortelle om GKN som en fantastisk arbeidsplass til nye arbeidstakere hvor man kan være med på å gjøre en betydelig forskjell for en bærekraftig fremtid, sier Nicola Armstrong, som er administrerende direktør i GKN Aerospace Norge.

– I en tid med stor konkurranse om kvalifiserte arbeidstakere, blir dette samarbeidet en nøkkelkomponent i GKNs strategi for å tiltrekke seg de beste talentene, avslutter Armstrong. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS