First House lanserer sitt eget bærekraftsbyrå

Henter fra Rema 1000 og Klima- og miljødepartementet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Vi opplever stor interesse fra våre kunder som ønsker hjelp til å navigere i bærekraftslandskapet. Klima- og naturkrisen er ikke lenger et fremtidsscenario, det er nåtid. Dette sender oss hodestups inn i en enorm økonomisk og politisk omstilling, lokalt, nasjonalt og globalt, sier Per Høiby, daglig leder i First House i en pressemelding, fredag.

– Forbrukere forventer mer

Mette Fossum fra Reitan Retail og Ragnhild Eikenes fra Klima- og miljødepartementet går til selskapet Sustainability AS for å bidra med bærekraftsrådgivning til næringslivet.

Ingrid Aasaaren blir daglig leder i Sustainability AS. Hun kom til First House fra Miljøstiftelsen Zero i 2018.

Sustainability AS skal hjelpe bedrifter til å håndtere omstillingen ved å bidra til gode, virksomme og lønnsomme bærekraftsstrategier innen alle de tre dimensjonene i ESG – på alle nivåer.

– Forbrukere og folk flest vil forvente mer av selskapene – ikke kun på klima, men også når det gjelder mangfold, inkludering og åpenhet. En helhetlig satsing på bærekraft vil lønne seg, sier Mette Fossum i pressemeldingen.

De siste åtte årene har hun jobbet med bærekraft, kommunikasjon og myndighetskontakt i Rema 1000 og sist som Chief ESG Officer i Reitan Retail. Hun starter som partner og seniorrådgiver 1. desember.

– Jeg gleder meg til å bruke erfaringen jeg har fra næringsliv og bærekraft, kommunikasjon og politikk, til å hjelpe flere virksomheter til å klare overgangen til det grønne skiftet på en god, effektiv og lønnsom måte, sier Fossum.

Sustainability AS er et bedriftsrådgivningsselskap med spisskompetanse på klima, sosiale forhold og bærekraftig virksomhetsstyring.

– Lønner seg å være i front

– Vi har et team av rådgivere i Sustainability AS som samlet sitter på en bred og kompletterende erfaring fra klima- og bærekraftsarbeid i en rekke sektorer: Offentlig og privat, nasjonalt og internasjonalt. Derfor vil vi kunne bistå alle typer selskaper med alt fra taksonomi-rådgivning, markedsforståelse og politikkforståelse til profileringsspørsmål. Målet er å vise selskapene at det lønner seg å være i front på bærekraft, samt å hjelpe dem på veien dit, sier Ingrid Aasaren, daglig leder i Sustainability AS.

Powered by Labrador CMS