Uribarri tiltrer jobben som kommunikasjonsdirektør 1. september.

Torild er ny kommunikasjons­direktør i Norges Bank 

Torild Lid Uribarri kommer fra stillingen som konserndirektør for kommunikasjon i Bane NOR. 

Publisert Sist oppdatert

– Etter fem lærerike, krevende og spennende år i Bane NOR, er tiden inne for å bryne seg på nye utfordringer. Gleder meg veldig til å møte og jobbe med alle de dyktige folkene der, og ikke minst lære masse om pengepolitikk og bidra i det viktige samfunnsoppdraget til Norges Bank.

Nyheten deler Torild Lid Uribarri selv på LinkedIn. 

Fram til 2018 var Uribarri direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Telenor Norge. Tidligere har hun blant annet hatt ulike lederstillinger i Telenor Media / Findexa. 

– Uribarri har en dyp forståelse for kommunikasjonsfaget og for Norges Banks samfunnsoppdrag. Jeg er stolt og glad over å få en så kompetent og erfaren person som ny kommunikasjonsdirektør, sier sentralbanksjef Ida Wolden Bache i nyhetsmelding.

Kommunikasjons­enheten i Norges Bank vil fra 1. september 2023 være en del av staben til sentralbankledelsen, og har blant annet det faglige ansvaret for ekstern- og internkommunikasjon, bankens nettsider, Norges Bank kunnskapssenter og oversettervirksomheten. 

Uribarri tiltrer jobben som kommunikasjonsdirektør 1. september. 

– Jeg begynner i september og vil starte med å møte menneskene der, bli kjent med strategien samt bli kjent med kommunikasjonsstrategien og de planene som allerede foreligger. Jeg gleder meg, skriver Uribarri i en SMS til KOM24.

Powered by Labrador CMS