– Det er store ambisjoner og planer for kommunikasjonsarbeidet i tiden fremover, sier Synne Ekrem. 1. mars begynte hun i ny jobb.
– Det er store ambisjoner og planer for kommunikasjonsarbeidet i tiden fremover, sier Synne Ekrem. 1. mars begynte hun i ny jobb.

Synne Ekrem går fra Nordea til BDO

Har skiftet ut bank med revisjonstjenester.

Publisert

I nesten sju år har Synne Ekrem jobbet i Nordea. Først som senior kommunikasjonsrådgiver i to år, og deretter som presse- og kommunikasjonssjef.

– Jeg har hatt en helt fantastisk tid i Nordea og det har vært en utrolig fin arbeidsplass over mange år, sier Ekrem til KOM24.

Skal løfte kompetansen

Ekrem begynte sin karriere som journalist og har jobbet i Dagbladet, Dagsavisen og Finansavisen. Den redaksjonelle erfaringen får hun godt bruk for i den nye jobben.

– Jeg er utdannet innen journalistikk og økonomi, og er vant til å forenkle kompliserte budskap som skal formidles. Det har vært gode erfaringer å ha med seg inn i Nordea, og blir også viktige i den nye jobben i BDO.

Tirsdag 1. mars begynte hun som markeds- og kommunikasjonssjef i BDO, som tilbyr tjenester innen juss, revisjon, regnskap og rådgivning. Her vil hun blant annet jobbe med selskapets intern- og eksternkommunikasjon.

– Jeg skal jobbe med å løfte synligheten på kompetansen BDO besitter for relevante målgrupper i både betalte, egne og fortjente kanaler.

– En spennende utfordring

Ekrem har vært i den nye jobben i litt over en uke.

– Så langt har alt vært kjempebra, jeg har møtt mange hyggelige mennesker. Det er store ambisjoner og planer for kommunikasjonsarbeidet i tiden fremover. Jeg gleder meg til å komme skikkelig inn i rollen og bli kjent med alle nye kollegaer.

Hun beskriver den nye arbeidsgiveren som et stort selskap med et viktig samfunnsoppdrag.

– BDO består av 1800 ansatte som med sin kompetanse hjelper 46.000 kunder som de leverer rådgivning og revisjonstjenester til. Bare i løpet av den første uken har jeg fått et veldig godt inntrykk av arbeidsplassen og alle nye kollegaer. Å bidra til å utvikle kommunikasjonen til BDO slik at flere får øynene opp for og kan benytte seg av kompetansen BDO har, ser jeg på som en spennende utfordring.

Ekrem oppsummerer tiden i Nordea som en fantastisk reise.

– Det har vært en fantastisk arbeidsplass og bredden i bank er enorm. Bank er mye mer spennende og variert enn mange kanskje forstiller seg. Jeg tar med meg god kunnskap om både privat- og bedriftsøkonomi, hvordan navigere i en stor organisasjon og hvordan henge med i en bransje der det skjer store endringer. Den erfaringen ville jeg aldri vært foruten.

Powered by Labrador CMS