Fra venstre rådgiver Leon Solve Mossing, daglig leder Kristian Sarastuen og seniorrådgiver Martin S. Kristensen.
Fra venstre rådgiver Leon Solve Mossing, daglig leder Kristian Sarastuen og seniorrådgiver Martin S. Kristensen.

BCW ansetter to nye – Henter fra Storting og regjeringsapparatet

Burson Cohn & Wolfe Oslo (BCW) har ansatt Martin Smedsrud Kristensen og Leon Solve Mossing.

Publisert Sist oppdatert

Det melder selskapet i en pressemelding, onsdag.

De to har bakgrunn fra henholdsvis Klima- og miljødepartementet og Stortingsgruppen til Høyre.

– Utrolig spennende

– Skal man gjøre ord til handling og faktisk levere på klimamål er det viktig å kunne navigere klimapolitiske virkemidler på best mulig måte. Dette er et område som blir mer og mer aktuelt. Det er utrolig spennende å få jobbe med aktører som har høye ambisjoner om å levere på dette fremover, sier Kristensen i pressemeldingen.

Han har en mastergrad i fornybar energi, og hadde spesielt ansvar for biodrivstoff, biogass og bygg i Klima- og miljødepartementet. I departementet jobbet han også med generell klimapolitikk og virkemiddelutforming.

Leon Solve Mossing har på sin side erfaring fra Stortingsgruppen til Høyre og som nestleder i Unge Høyre.

Våren 2021 ble Mossing uteksaminert fra King’s College London med Honours i International Management Bsc med utveksling til Tongji DaXue Shanghai.

– Ikke snakke, men løse

– Sammen med kontoret vårt i Brussel er vi sterkest på bærekraft og ESG. Det er jeg utrolig stolt over. Med Kristensen og Mossing på laget styrker vi denne posisjonen ytterligere. Vi ser at vi beveger oss gradvis fra ren strategisk kommunikasjon og over i forretningsutvikling i tråd med at virksomhetene, som verden for øvrig, ikke bare må snakke om og diskutere utfordringene på klima og miljø, men faktisk også løse disse, sier CEO Kristian Sarastuen.

Powered by Labrador CMS